Cikkek a(z) Fürdő és Élményfürdő kategóriából

A fürdőlátogatás kultúrája hazánkban egészen a török időkig nyúlik vissza, és köszönhetően kitűnő természeti adottságainknak a mai napig elterjedt a gyógyfürdők látogatása. A fürdő mindmáig a pihenés, a társadalmi élet és a kikapcsolódás színtere, ahol amellett, hogy a gyógyvíz jótékony hatását élvezhetjük, sportolási szenvedélyünknek is hódolhatunk. A beltéri medencéknek köszönhetően akár a téli hónapokban is feltöltődést nyújt a legtöbb fürdő.

Fürdő Szeged

Fürdő Szeged

A napfény városának kétségkívül legimpozánsabb élményfürdője a Napfényfürdő Aquapolis. A folyamatos fejlesztéseken átmenő fürdő Szeged egyik méltán népszerű strandja, ahol kül-, és beltéri medencék sokasága várja a víz és a wellness szerelmeseit. Az úszás és a vízben való mozgás iránt érdeklődőknek25 méter hosszú, feszített víztükrű medencével áll rendelkezésére az élményfürdő,… Tovább: Fürdő Szeged »

Fürdő gyerekeknek

Fürdő gyerekeknek

Családdal, és legfőképp kisgyermekkel történő nyaralás, vagy strandolás alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy a választott fürdő gyerekeknek is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt-e. A legtöbb helyen természetesen találunk gyermekmedencét, de ha csemeténkkel már ellátogattunk olyan élményfürdőbe, ahol a szolgáltatások és a kivitelezés minősége messze meghaladta későbbi választásunkat, könnyen előfordulhat, hogy kicsink elégedetlensége… Tovább: Fürdő gyerekeknek »

Fürdő házilag

Fürdő házilag

Szeretné testét és lelkét kényeztetni, ám nincs ideje és pénze egy hétvégét a wellness hotelek valamelyikében tölteni? Szívesen hódol a fürdőzés örömének otthonában, és feldobná habos élményeit valami olyannal, ami jótékony hatással van bőrére, és csábító illattal varázsolja el? A drogériák polcain kapható termékek jó szolgálatot tesznek ebben az esetben,… Tovább: Fürdő házilag »

Fürdő éjszaka

Fürdő éjszaka

Legyenek tikkasztó nyári hónapok, vagy dermesztően hideg tél, azt már természetesnek véljük, hogy az év bármely időszakában hódolhatunk a fürdőzés és a wellness iránti szenvedélyünknek. S míg a vidéki városokban csak ritkábban volt lehetőségünk a nappalokon kívül, éjszaka is igénybe venni a strandokat és élményfürdőket, mára a szinte minden fürdőhelyen… Tovább: Fürdő éjszaka »

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál!

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál!

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál! A témák között szerepelnek vélemények és leírások a hazai fürdőkről, aquapark információk, gyógyfürdő helyek Magyarországon. Wellness hétvégére vágyik? Strandolni szeretne? Ez az elmenyfurdo.hu, válogasson.  

Élményfürdő 2024