Hírek fürdő és Élményfürdő témában

Csillaghegyi strand

Csillaghegyi strand

Csillaghegyen, a III. kerületben található Budapest legrégebbi strandja. Az itt lakók nagyon kedvelik, és a modernizálásnak köszönhetően a minőség is sokat fejlődött. Már az 1800-as években fürdő működött itt, de a Csillaghegyi strand mai arculatát 2000-ben alakították ki. Azóta is folyamatosan újítják, javítják a strandot, hogy minél szebb helyszínnel, színvonalasabb… Tovább: Csillaghegyi strand »

Zalakarosi élményfürdő

Zalakarosi élményfürdő

A Zalakarosi élményfürdő az elmúlt években többször is elnyerte a legjobb Zala megyei fürdő címet. A 65 év alatt, mióta működik a fürdő, folyamatosan azon dolgoznak nemcsak a tulajdonosok, hanem személyzet is, hogy mindig a legjobb színvonalú szolgáltatással és vízzel várják nem csak a gyógyulni vágyókat, hanem a kikapcsolódásra vágyókat… Tovább: Zalakarosi élményfürdő »

Fürdő Szeged

Fürdő Szeged

A napfény városának kétségkívül legimpozánsabb élményfürdője a Napfényfürdő Aquapolis. A folyamatos fejlesztéseken átmenő fürdő Szeged egyik méltán népszerű strandja, ahol kül-, és beltéri medencék sokasága várja a víz és a wellness szerelmeseit. Az úszás és a vízben való mozgás iránt érdeklődőknek25 méter hosszú, feszített víztükrű medencével áll rendelkezésére az élményfürdő,… Tovább: Fürdő Szeged »

Fürdő gyerekeknek

Fürdő gyerekeknek

Családdal, és legfőképp kisgyermekkel történő nyaralás, vagy strandolás alkalmával egyáltalán nem mindegy, hogy a választott fürdő gyerekeknek is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyújt-e. A legtöbb helyen természetesen találunk gyermekmedencét, de ha csemeténkkel már ellátogattunk olyan élményfürdőbe, ahol a szolgáltatások és a kivitelezés minősége messze meghaladta későbbi választásunkat, könnyen előfordulhat, hogy kicsink elégedetlensége… Tovább: Fürdő gyerekeknek »

Fürdő házilag

Fürdő házilag

Szeretné testét és lelkét kényeztetni, ám nincs ideje és pénze egy hétvégét a wellness hotelek valamelyikében tölteni? Szívesen hódol a fürdőzés örömének otthonában, és feldobná habos élményeit valami olyannal, ami jótékony hatással van bőrére, és csábító illattal varázsolja el? A drogériák polcain kapható termékek jó szolgálatot tesznek ebben az esetben,… Tovább: Fürdő házilag »

Élményfürdő 2024