Hírek wellness és Élményfürdő témában

Wellness nyaralás

Wellness nyaralás

A wellness szó hallatán sokunknak a víz és a különféle fürdőzéshez kapcsolódó szolgáltatások jutnak eszébe. A életvezetési módhoz természetesen szorosan hozzátartozik mindez, de nyaralásunk megtervezésekor nem szükséges, hogy kizárólag a wellness hotelben és a hozzá kapcsolódó fürdőben töltsük napjainkat. A wellness nyaralás alkalmával olyan kiegészítő szerepet kellene, hogy betöltsön, mely… Tovább: Wellness nyaralás »

Akciós wellness

Akciós wellness

Napjaink egyre nehezebb gazdasági helyzetében bizony jól meg kell gondolnunk, milyen szórakozási formát választunk szabadidőnk hasznos és kikapcsoló eltöltésére. Bár mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy wellness szállodában, vagy gyógyfürdőben eltöltött hétvége milyen új energiákat képes megmozgatni bennünk, sajnos nem mindannyian tehetjük meg, hogy erre pénzt áldozzunk. Okos tervezéssel, és… Tovább: Akciós wellness »

Wellness turizmus

Wellness turizmus

Mindannyian jól tudjuk, hogy a hétköznapok rohanása, a rendszertelen étkezés, a felgyülemlett stressz miként rombolja egészségi állapotunkat. Testi tüneteink, megbetegedéseink pedig aktív szerepet játszanak lelki életünk alakulásában is. S mindez természetesen fordítva is igaz. Amikor végképp kimerültnek érezzük magunkat, és nincs ami újult erővel töltene fel, könnyen megbetegedhetünk. A szabadidő… Tovább: Wellness turizmus »

Wellness és gyógyfürdők

Wellness és gyógyfürdők

Az utóbbi tíz évben hazánkban is teret nyert wellness életszemlélet, és a hozzá szorosan kapcsolódó turisztikai kínálat számos visszatérő vendéget szerzett a szállodáknak. Emellett a wellness és gyógyfürdők fogalma is szorosan összekapcsolódott, hiszen a számos beruházásnak és korszerűsítésnek köszönhetően ma már nehezen képzelhető el, hogy egy gyógyfürdő ne rendelkezzen wellness… Tovább: Wellness és gyógyfürdők »

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Az Alföld számos fürdővárosa közül évek óta igen nagy népszerűségnek örvend a gyógyfürdő Kiskunmajsa városában. A területen felszínre törő nátriumhidrogén-karbonátos termálvizet 1984 óta hasznosítják gyógykezelési céllal, így a fürdő látogatása kúraszerűen is javasolt, s ezt a hozzá kapcsolódó szálláslehetőségek a távolabbról érkezők számára is lehetővé teszik. A fürdő gyógykezelésekkel is… Tovább: Gyógyfürdő Kiskunmajsa »

Szauna wellness

Szauna wellness

A szauna wellness szolgáltatások közt talán az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kikapcsolódási lehetőséget kínálja. A gyógyfürdőzést és a wellnesst, mint gondolkodási és életvezetési irányzatot kedvelők bizonyára tisztában vannak azzal, hogy bármely élményfürdőt, vagy wellness szállodát felkeresve minden bizonnyal lehetőség nyílik szaunázásra. A szauna használata évszázados múltra tekint vissza, és rendkívül… Tovább: Szauna wellness »

Élményfürdők

Élményfürdők

A wellness, mint életvezetési szemléletmód, már évezredek óta jelen van a társadalomban, bár sokáig nem ezzel az elnevezéssel illették. Mindig is köztudott tény volt, miként hat a test egészsége a lélek fejlődésére és egyensúlyára. Legyen szó akár az ókori egyiptomi, akár a kínai kultúráról, a hozzáértők mindig is tisztában voltak… Tovább: Élményfürdők »

Élményfürdő Cegléden

Élményfürdő Cegléden

Az Alföld szívében, Kecskemét és Budapest irányából is könnyedén megközelíthető helyen fekszik a ceglédi Hotel Aquarell. A gyermekbarát szobakialakítás mellett a kényelem és a luxus kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen jacuzzival, szaunával felszerelt szobák is várják az igényes elegancia híveit. Az élményfürdő Cegléden a fővároshoz közel fekszik, és színvonalas kialakítása… Tovább: Élményfürdő Cegléden »

Élményfürdő Esztergom

Élményfürdő Esztergom

A Dunakanyar nem csupán festői szépségével és történelmi múltat idéző nevezetességeivel és építményeivel várja a látogatókat, hanem az Aquasziget elnevezésű fürdőkomplexumával is. Az élményfürdő Esztergom városában található, s a díjnyertes Finta József nevéhez köthető tervezése. Kültéri és fedett strand, valamint élményfürdő várja a vendégeket, s szórakozási lehetőségei közül a beltéri… Tovább: Élményfürdő Esztergom »

Wellness ételek

Wellness ételek

A wellness által képviselt gondolkodásmód szerves részét képezi a diéta és a túlsúlytól való megszabadulás,valamint az elhízás és káros következményeinek megelőzése. Mindezt az aktív testmozgás mellett wellness ételek fogyasztásával tehetjük meg. Sokan első hallásra talán ijesztőnek találhatják, ám tény, hogy a szupermarketek, a média, az internet és a magazinok teljes… Tovább: Wellness ételek »

Oldal 1 - 3123
Élményfürdő 2024