Hírek medence és Élményfürdő témában

Csepeli strand télen

Csepeli strand télen

Csepelen mindenki nagyon kedveli a nyári strandot, hisz minden korosztálynak feledhetetlen élményeket nyújt. Most már a Csepeli strand télen is használható, annak a modernizálásnak köszönhetően, amivel sikerült befedni az 50 méteres uszodát. Ezáltal a téli mínuszokban is lehet nyugodtan úszkálni, nem kell lemondani a kedvenc sportról. A Csepeli strand télen… Tovább: Csepeli strand télen »

Pécsi élményfürdő

Pécsi élményfürdő

Forró nyári napokon a pécsiek legtöbbje egy strandon próbálja meg átvészelni a hőséget. A pécsi élményfürdő is kitűnő választás lehet főként családok számára, de a fiatalok körében is nagyon népszerű a Hullámfürdő néven is ismert élményfürdő. Ennek egyik fő érdekessége, hogy óránként olyan hullámokat áramoltatnak a medencében, melyek azt az… Tovább: Pécsi élményfürdő »

Élményfürdő Zalaegerszeg

Élményfürdő Zalaegerszeg

A nyári időszak nem múlhat el strandolás nélkül. Mára odáig  jutott a fürdőzésre épülő turisztikai kínálat, hogy éljünk bármely szegletében is az országnak, nem szükséges sokat utazni ahhoz, hogy egy igényesen kialakított élményfürdő szolgáltatásait élvezhessük. Az élményfürdő Zalaegerszeg városában remek kikapcsolódási lehetőséget kínál azok számára,akik szívesen töltik idejüket csúszdázással és… Tovább: Élményfürdő Zalaegerszeg »

Élményfürdő Debrecenben

Élményfürdő Debrecenben

Hazánk egyik kedvelt és minden évszakban gyakran látogatott fürdője az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecenben. Egyedülálló kialakításának köszönhetően minden hónapban várja a fürdőzés, a víz és a wellness szerelmeseit. Az élményfürdő Debrecenben fedett, valamint szabadtéri medencékkel is rendelkezik, de kétségtelenül a 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban helyet kapott terület minősül az impozánsabbnak…. Tovább: Élményfürdő Debrecenben »

Fedett élményfürdő

Fedett élményfürdő

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ország számos régiójában jelen levő fedett élményfürdő, mely többek között azért is kedvelt a pihenésre és kikapcsolódásra vágyók körében, mert nem csupán nyáron kínál fürdőzési lehetőséget, hanem a zimankós, téli hónapokban is. Mindannyian más és más okoknál fogva keressük fel a hóesésben is a víz… Tovább: Fedett élményfürdő »

Élményfürdő télen

Élményfürdő télen

A víz és a fürdőzés szerelmeseinek már télen sem kell lemondaniuk kedvelt időtöltésükről. Míg néhány évvel ezelőtt a vidéki városokban csupán korlátozott számban volt az élményfürdő télen is elérhető, mely egész évben várta a wellness és a pihenés e formájának kedvelőit, ma már az ország szinte minden régiójában várják a… Tovább: Élményfürdő télen »

Élményfürdő 2024