Hírek Balaton és Élményfürdő témában

Élményfürdő a Balatonon

Élményfürdő a Balatonon

A „magyar tengerpart”, a Balaton legtöbb ember nyári kirándulásainak helyszíne, és sok tábornak is otthont ad. Élményfürdők a Balatonon is szép számmal megtalálhatóak, melyek mind nagyszerű kikapcsolódási, felüdülési lehetőséget nyújtanak. A tó partján több is található ezekből, melyek mind széles választékkal állnak a fürödni vágyók rendelkezésére. Élményfürdő a Balatonon környékén… Tovább: Élményfürdő a Balatonon »

Csopaki strand

Csopaki strand

A Balaton partján található az a hangulatos kisváros, amely otthon ad a Balaton legszebb strandjának. Ez nem más, mint Csopak. A Csopaki strand nem csak a helyiek kedvence, hanem rengeteg turista is érkezik ide. A minőségi szolgáltatásoknak, valamint a mérsékelt áraknak köszönhetően akár egész héten is lehet itt lenni az… Tovább: Csopaki strand »

Zamárdi strand

Zamárdi strand

Ha a Balatonra szeretnénk utazni, nyugodtan választhatjuk a Zamárdi strandot, hisz a város a Balaton déli részének legszebb strandjait tudhatja magáénak. A város területén több ingyenes strand is van, melyeket mindenki használhat, illetve korszerűen felszerelt vendéglátóhelyek várják a turistákat. Emellett mentőszolgálat is működik itt a turisták biztonságért. A Zamárdi strand… Tovább: Zamárdi strand »

Élményfürdő Siófokon

Élményfürdő Siófokon

A római kor fürdőkultúrájáról is rendkívül híres. Az időszak híres császáráról, Galeriusról került elnevezésre a Balaton környékének egyik legimpozánsabb élményfürdője, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófokon.A város egyébként is a turisztikai régió rendkívül frekventált városa, s ezt sikerült olyan további kínálattal gazdagítani, mely nem csak a nyári főszezonban vonzza… Tovább: Élményfürdő Siófokon »

Élményfürdő 2024