Hírek gyógyvíz és Élményfürdő témában

Gödi strand

Gödi strand

Budapesthez nagyon közel, alig 25 km-re található Göd, ahol nemcsak nyáron, hanem télen is lehet strandolni. A Gödi strand mindenkire figyel, így az egészen kicsi gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig mindenkinek tudnak valami meglepetéssel szolgálni. Az úszás szerelmeseinek pedig igazi úszómedencét is létrehoztak, így aki csupán sportolni szeretne, az is… Tovább: Gödi strand »

Zalakarosi élményfürdő

Zalakarosi élményfürdő

A Zalakarosi élményfürdő az elmúlt években többször is elnyerte a legjobb Zala megyei fürdő címet. A 65 év alatt, mióta működik a fürdő, folyamatosan azon dolgoznak nemcsak a tulajdonosok, hanem személyzet is, hogy mindig a legjobb színvonalú szolgáltatással és vízzel várják nem csak a gyógyulni vágyókat, hanem a kikapcsolódásra vágyókat… Tovább: Zalakarosi élményfürdő »

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve egyik olyan vonzereje, mely nem csak a fiatalokat szólítja meg, hanem az idősebb korosztály képviselőit is, ugyanakkor a gyerekes családok is nagyon jól szórakozhatnak itt. Nem csak strand található az élményfürdő területén, hanem szinte minden olyan szolgáltatás, mely elősegíti a pihenést, a kikapcsolódást. Az élménymedencék mellett lehet… Tovább: Az élményfürdő Ráckeve vonzereje »

Élményfürdő 2024