Hírek medencék és Élményfürdő témában

Szekszárdi élményfürdő

Szekszárdi élményfürdő

2012 óta a szekszárdiak is örülhetnek egy olyan strandnak, amely elsősorban a családok számára lett kialakítva. A szekszárdi élményfürdő 7 medencével várja az oda látogatókat. Nemcsak az úszni szeretők találják meg a számukra kedves elfoglaltságot, hanem az egészen kicsikre is gondoltak az üzemeltetők. Számukra kis mélységű bébi medencét alakítottak ki,… Tovább: Szekszárdi élményfürdő »

Újpesti élményfürdő

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat. A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza,… Tovább: Újpesti élményfürdő »

Élményfürdő Cserkeszőlőn

Élményfürdő Cserkeszőlőn

Cserkeszőlő abban a kiváltságos helyzetben van közlekedési szempontból, hogy az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető. A központjában található gyógyfürdőnek köszönhetően az oda látogatók száma évről évre növekvő tendenciát mutat. A Jász-Nagykun Szolnok megyében található élményfürdő Cserkeszőlőn csodálatosan kiépített téli fürdővel rendelkezik, így nem csupán a napsütéses hónapokban várja látogatóit. A… Tovább: Élményfürdő Cserkeszőlőn »

Élményfürdő 2024