Hírek szolgáltatások és Élményfürdő témában

Újpesti élményfürdő

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat. A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza,… Tovább: Újpesti élményfürdő »

Élményfürdők

Élményfürdők

A wellness, mint életvezetési szemléletmód, már évezredek óta jelen van a társadalomban, bár sokáig nem ezzel az elnevezéssel illették. Mindig is köztudott tény volt, miként hat a test egészsége a lélek fejlődésére és egyensúlyára. Legyen szó akár az ókori egyiptomi, akár a kínai kultúráról, a hozzáértők mindig is tisztában voltak… Tovább: Élményfürdők »

Wellness és élményfürdő

Wellness és élményfürdő

A wellness szállók és élményfürdők látogatói minden bizonnyal jól tudják, hányféle szauna vehető igénybe ezekben a létesítményekben. A választás mindig egyedi döntés kérdése, és természetesen azé, hogy szervezetünk mennyire bírja jól ezt a fajta kétségtelenül egészséges megpróbáltatást. A wellness és élményfürdő gondolattársítás tehát mindazok számára tökéletes választásnak bizonyul, akik szeretnének… Tovább: Wellness és élményfürdő »

Wellness hétvége

Wellness hétvége

Elege van az egész heti rohanásból, és úgy érzi, ereje lassan a végéhez közelít? Ilyenkor tökéletes választásnak bizonyul egy wellness hétvége valamelyik közeli, vagy éppen távoli wellness szállodában. Az erre az irányra specializálódott szállók legtöbbje időről-időre kedvező csomagajánlatokkal várják vendégeiket, forgalmuk növelésére, valamint visszajáró vendégkörük bővítésére. A szobafoglalást pillanatok alatt… Tovább: Wellness hétvége »

Élményfürdő 2024