0

Élményfürdő árak

Szabadidős kikapcsolódásunk alkalmával sokszor sajnos kénytelenek vagyunk az alapján is meghozni döntésünket, milyen árkategóriát képvisel az a szórakozási forma, mellyel szívesen töltenénk időnket. Amennyiben az utóbbi időben oly nagy népszerűségnek örvendő élményfürdők és aquaparkok mellett tesszük le voksunkat, számolnunk kell azzal, hogy bizony cseppet sem lesz olcsó mulatság a fürdőzés, pláne nem akkor, ha néhány csemetével együtt látogatunk el egy csúszdáktól hemzsegő fürdőhelyre.

Az élményfürdő árak természetesen több szempont szerint változhatnak.Nem mindegy, mennyire népszerű az adott fürdőhely, milyen  távolságban található a fővárostól, milyen kiegészítő szolgáltatásokat vehet igénybe a vendég. Alapvetően elmondható, és szinte kivétel nélkül minden fürdőre érvényes, hogy a csúszdahasználatért, vagy a különböző wellness szolgáltatásokért külön díj kerül felszámításra. Ez azért is  roppant előnyös, hiszen a gyermektelenül érkező, és kizárólag a fürdőzés és napozás örömeinek hódoló párok nem feltétlenül veszik majd igénybe a számos, gyermekek körében nagy népszerűségnek örvendő csúszdákat.

Élményfürdő árak

Élményfürdő árak

A nyári főszezon elmúltával némileg mérsékeltebb élményfürdő árakkal találkozunk, ekkor jó néhány száz forinttal olcsóbban vehetjük igénybe az wellness fürdő téliesített, fedett területeit. Turistacsalogatóként, valamint egy-egy új strand megnyitásakor gyakran találkozunk mérsékelt árakkal, csomagajánlatokkal, s az sem ritka, hogy egész napos rendezvénysorozat is vár minket az élményfürdőbe érkezvén. Ez utóbbi elsősorban a nevesebb ünnepekkor, alkalmakkor elterjedt szokás.

Annyi biztos, hogy az évtizedekkel ezelőtt érvényes strand belépőket mára rég elfelejthetjük, hiszen a minden kényelemmel és szórakozási lehetőséggel felszerelt fürdők természetesen jóval nagyobb beruházási költségekkel és üzemeltetési díjakkal bírnak, mely végső soron az élményfürdő árakon keresztül térül majd meg. Egy négytagú család élményfürdőben töltött egy napja így akár a 15 000- 20 000 forintos árat is elérheti, ha igazán pörgős és minden kényelemmel bíró pihenésre vágynak.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024