0

Élményfürdő Cegléden

Az Alföld szívében, Kecskemét és Budapest irányából is könnyedén megközelíthető helyen fekszik a ceglédi Hotel Aquarell. A gyermekbarát szobakialakítás mellett a kényelem és a luxus kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen jacuzzival, szaunával felszerelt szobák is várják az igényes elegancia híveit. Az élményfürdő Cegléden a fővároshoz közel fekszik, és színvonalas kialakítása a pihenni vágyók mellett a konferenciaturizmus résztvevőit is vonzza.

A szálloda földszintjén elhelyezkedőélménymedence, jacuzzi, valamint a környék termálforrásokban való bővelkedésének köszönhetően megtalálható termálmedence a víz szerelmeseinek nyújt felüdülést. A gyógyvíz összetételének köszönhetően elsősorban ízületi és mozgásszervi megbetegedések kezelésére alkalmas.

Fürdőzés

Élményfürdő Cegléden

A medencék, az infra-, és finn szaunák, valamint a gőzkabin kikapcsolódást nyújtó szintje alatt helyezkedik el a wellness központ, mely számos szolgáltatásával és kozmetikai kezelések lehetőségével segíti elő a még tökéletesebb felüdülést. A hidromasszázs, az infrakapszula, a vaníliafürdő, valamint a masszázstechnikák különböző válfajai mellett fitnesz terem várja a sport és az endorfin szerelmeseit.A szállodához minden igényt kielégítő, magas színvonalon működő étterem és bár tartozik.

Az élményfürdő Cegléden folyamatos csomagajánlatokkal, szezonális kínálattal, egyedi programokkal,  valamint akciók meghirdetésével kívánja elérhetőbb áron még vonzóbbá tenni wellness szolgáltatásokkal egybekötött pihenési lehetőségeit. A wellness szolgáltatások és a fürdőzési lehetőség igénybevételére szobafoglalás nélkül, napijegy vásárlásával is lehetőség van. A környék látnivalóinak felfedezéséhez, és a szálloda által nyújtott minden kényelmi lehetőség zavartalan élvezetéhez azonban mindenképpen érdemes néhány napot a házban tölteni. Az élményfürdő Cegléden mindazok számára kitűnő pihenési lehetőséget kínál, akik szeretik a minőséget elérhető áron megkapni akkor is, ha igényes kikapcsolódásról van szó.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024