0

Élményfürdő csúszdával

Egy strandon vagy élményfürdőben a legkedveltebb szórakozás a csúszda, főként a fiatal generáció körében. Véleményük szerint azt a helyet nem is lehet élményfürdőnek nevezni, ahol nem található egy jó csúszda. A legkedveltebbek a nagyon tekergő, nagy csobbanást ígérő csúszdák.

Az élményfürdő csúszdával kicsiknek és nagyoknak egyaránt egész napos kikapcsolódást, szórakozást nyújt. A legjobb élményfürdőkben többfajta csúszda is megtalálható egy helyen. Van, ahol egyszerűen, ülve lehet lecsúszni, másokban matracot adnak a lecsúszáshoz. Azok is közkedveltek, ahol nagy úszógumikkal lehet a mélybe csúszni, ám az igazi sláger a fedett, hang- és fényeffektekkel ellátott csúszda. Itt mindig hosszú a sor.

Élményfürdő csúszdával

Élményfürdő csúszdával

Bár a legtöbb élményfürdő rendelkezik csúszdával, most már elmondhatjuk, hogy a komplexebb élményfürdők több csúszdát is építettek a vendégek jobb szórakozása érdekében. Van külön a legkisebbeknek, és külön a félősebbeknek, míg az igazi csúszda-rajongóknak nagyon gyors, félelmetes csúszdákat is készítettek.

Az élményfürdő csúszdával olyan szórakozást nyújt, amit semmilyen hullámmedence nem tud felülmúlni, de sokak véleménye szerint még a Balaton sem. Egy csúszdákkal teli élményfürdőbe az ember nem kifejezetten úszni jár, hanem inkább szórakozni, vagy magáért a hangulatért. A legtöbb élményfürdőben egész nap megy a kellemes zene. Amennyiben baráti társasággal érkezünk, még jobb szórakozás a csúszdázás, hisz versenyezni is lehet, hogy ki ér le hamarabb.

Élményfürdő csúszdával 4.00/5 (80.00%) 6 votes
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024