0

Élményfürdő Esztergom

A Dunakanyar nem csupán festői szépségével és történelmi múltat idéző nevezetességeivel és építményeivel várja a látogatókat, hanem az Aquasziget elnevezésű fürdőkomplexumával is. Az élményfürdő Esztergom városában található, s a díjnyertes Finta József nevéhez köthető tervezése. Kültéri és fedett strand, valamint élményfürdő várja a vendégeket, s szórakozási lehetőségei közül a beltéri csúszdák olyan elemekkel is kiegészítettek, mint a stroboszkóp, vagy a lecsúszás idejének mérésére alkalmas készülék.

Akiknek az élményfürdő Esztergomban elnyerte a tetszését,nem kell lemondaniuk télen sem erről a kikapcsolódási formáról, hiszen fedett medencéinek köszönhetően a hűvösebb hónapokban is nyári hangulatban tölthetik napjukat falai közt. A beltéri medencék számos élményelemmel ellátottak; sodrófolyosó, buzgárok, nyakzuhany, csúszdák és jakuzzi várják a wellness kedvelőit. A gyermekek körében nagy népszerűségnek örvend a gyerekmedence teknősbékája és bohóc figurája.

Kikapcsolódás

Élményfürdő Esztergom

Élményfürdő lévén természetesen nem maradhatnak el az olyan wellness szolgáltatások, mint a szauna, a masszázs, az illóolajokkal való testkezelés, a vitaminos és egészséges táplálkozást előtérbe helyező wellness bár,  vagy a szépségápolás különböző területei. Az élményfürdő Esztergom városában egészségügyi szolgáltatásokkal is várja a reumatológiai, mozgásszervi megbetegedésben szenvedőket. Szakrendelések és gyógyászati ellátások kívánják a vendégek teljes körű pihenését és feltöltődését szolgálni.

Annyi bizonyos, hogy Budapesttől való könnyű elérhetőségének, és a környék látnivalóinak köszönhetően a fürdőkomplexum télen-nyáron sok wellnesselni és kikapcsolódni vágyónak nyújt lazítást a hétköznapok rohanásában.

 

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024