0

Élményfürdők a Balatonnál – az Annagora még mindig kedvenc

Azok, akik a Balaton mellett teszik le voksukat, jól tudják, hogy a szabadstrandok ideje már régen lejárt, és bár kétségtelenül nagyobb kényelem az, amit a kialakított strandok esetében tapasztalhatunk, de fizetni a legtöbb helyen kell a fürdőzésért. Sokan vannak, akik nem kedvelik a természetes vizeket, és ilyen, vagy olyan oknál fogva inkább választják a termálfürdők és az élményparkok kínálta kikapcsolódási lehetőséget.

Az élményfürdők a Balatonnál is várják a napfény és a víz szerelmeseit, így ha a tó vize nem megfelelő hőmérsékletű, vagy inkább hódolna a gyerekekkel és a családdal az élményelemekkel gazdagított medencék kínálta szórakozásnak, akkor a tó környékén bizonyára megtalálja majd azt a fürdőt, mely minden szempontból elnyeri tetszését.

Élményfürdők a Balatonnál

Élményfürdők a Balatonnál

Talán a legnépszerűbbnek a balatonfüredi Annagora Aquapark bizonyul. A várost egyébként is célszerű felkeresni, ha a Balaton környékén jár, hiszen hajókikötője páratlan szépséggel bír, és számos nevezetesség is megtalálható területén. Az élményfürdők a Balatonnál kétségtelenül remek szórakozást biztosítanak, közülük mégis kiemelkedik a füredi komplexum, mely hazánk legnagyobb hullámfürdőjével, balatoni panorámával és csúszdatoronnyal várja a fürdőzni vágyókat.

A wellness kedvelői is megtalálják számításukat Balatonfüreden, ugyanis az Annagora wellness részleggel is áll a nyaralók rendelkezésére. Válassza a még mindig kedvencnek számító Annagora Aquaparkot, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élmény lesz!

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024