0

Élményfürdők a Dunántúlon

Hazánk kitűnő gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, így gyógyfürdők szerte az országban megtalálhatóak. Hasonlóképp nem kell sokáig keresgélniük azoknak sem, akik valamelyik élményfürdő mellett szeretnék letenni voksukat, ugyanis az utóbbi évek felújításainak, és építkezéseinek köszönhetően igényesen kialakított, látványos, wellness szolgáltatásokat is nyújtó komplexumok állnak rendelkezésre. Az élményfürdők a Dunáltúlon is szép számmal megtalálhatóak, csak tudjon dönteni a fürdeni vágyó a szebbnél-szebb helyek között!

A Balaton környékén járva nem érdemes kihagyni a siófoki Galerius Élményfürdőt, mely elsősorban fedett medencékkel várja vendégeit. Ennek köszönhetően a téli időszakban is hódolhatnak a látogatók a jakuzzi, a szauna, vagy például az élménymedencék nyújtotta élvezeteknek.

Élményfürdők a Dunántúlon
Élményfürdők a Dunántúlon

Természetesen az élményfürdők a Dunántúlon nem merülnek ki a “magyar tenger” partján megtalálható olyan népszerű komplexumoknál, mint a már említett siófoki, vagy például balatonfüredi, balatonboglári. A Balatontól délre a Tamási Termálfürdő várja számos fedett és nyitott medencével a vendégeket, de mindenképpen említést érdemel a kaposvári Virágfürdő, a siklósi Thermal Spa, vagy a látványosan kialakított Szigetvári Termálfürdő.

Az élményfürdők a Dunántúlon is hasonló szolgáltatásokkal állnak a wellness szerelmeseinek rendelkezésére, mint általában az ország más területein. A szauna, a gőzkabin, a masszázs, vagy az élményelemekkel gazdagított medencék minden igényt kielégítenek, ráadásul ezekhez sok helyen egyéb, egészségre pozitívan ható kezelések is várják a testi-lelki harmóniára törekvőket.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024