0

Élményfürdős hotel és étterem

A szálláshelyek között keresgélve napjainkban feltétel a választás során, hogy fedett medencével, valamint kiváló étteremmel is rendelkezzen az adott komplexum. Ilyenekből pedig hazánkban nincs hiány, pláne az utóbbi években, amikor számos élményfürdős hotel és étterem épült, vagy éppen került felújításra a régi. A választás nem könnyű, azonban ha egy adott régió mellett szeretné letenni voksát akár hosszú hétvége, akár egy némileg hosszabbra nyúló pihenés alkalmával, érdemes a témával foglalkozó weboldalakon tájékozódnia.

A legtöbb élményfürdős hotel és étterem elfogadja fizetőeszközként a Széchenyi Pihenőkártyát, természetesen annak megfelelő alszámláját. Amennyiben tehát a nyári hónapokban még nem nullázta volna le a három alzsebet, azt ősszel, vagy akár télen is megteheti.

Élményfürdős hotel és étterem

Élményfürdős hotel és étterem

Ha konkrét elképzelései vannak a szálláshellyel kapcsolatban, ennek is hangot adhat, hiszen a keresési lehetőséget is kínáló turisztikai weboldalakon akár ár, vagy szobatípus alapján is szűrheti az ajánlatokat. Sok élményfürdős hotel és étterem időről-időre akciós csomagajánlatokkal igyekszik a vendégek és az érdeklődők kedvében járni, melyekhez wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek.

Bár a nyárnak már vége, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne tölthetné szabadidejét valamelyik wellness szállodában, hódolva a szaunázás, a gőzkabin, az élményelemekkel gazdagított medencék, és a remek falatok kínálta élvezeteknek. Fedezze fel Magyarország eddig még ismeretlen vidékeit, és fizesse Szép kártyával a pihenést!

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024