0

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat.

A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza, de nem kizárólag. Az újpesti élményfürdő tehát nem csak a fiataloknak nyújt jó szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget, hanem az idősebb korosztály is megtalálhatja a számára megfelelő pihenést. A medencék, valamint a pezsgőfürdő is lehet az idősebbek kedvence, akárcsak a szauna vagy a gőzkabin.

Újpesti Élményfürdő

Újpesti Élményfürdő

A környezetet is érdemes megemlíteni, ha az újpesti élményfürdő kerül szóba, hisz a tematikus belső berendezés igazi élménnyé teszi még az egyszerű úszást is. Nem beszélve a magas minőségű szolgáltatásokról. A fedett medencék és csúszdák lehetővé teszik, hogy ne csak nyáron, hanem télen is jó szórakozás legyen egy élményfürdőben eltöltött nap.

Az újpesti élményfürdő bár leginkább a fiatalok és a kisgyerekes családok számára lett kialakítva, mégis elmondható, hogy egyre több látogató kerül ki az idősebb korosztály képviselői közül is. A magas színvonalnak, valamint a barátságos személyzetnek köszönhetően most már a külföldi vendégek körében is nagyon népszerű lett ez az élményfürdő, és ezt csak tovább növeli a mellette található hotel.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024