0

Agárdi pop strand

A Velencei tó partján fekvő Agárdiban található, 1977 óta működő strandot már többen is jól ismerik, sokaknak van már e hellyel kapcsolatos sztorija. Az Agárdi pop strand a nyaralni vágyók egyik kedvenc helye, ugyanakkor a hazai együttesek is méltán kedvelik, hisz itt biztosan nagy közönségre számíthatnak.

Az Agárdi pop strand innen is kapta a nevét, hisz minden nyáron folyamatos koncertek, programok és sportrendezvények várják az ide érkező vendégeket. A kitűnő szállás és a kellemes hőmérsékletű víz mellett a hangulatos koncertek mind nagy vonzerőt jelentenek ennek a strandnak. A nyári programokat mindig úgy próbálják összeállítani, hogy a különböző korosztályok mind megtalálják a számukra megfelelő szórakozási formát.

Agárdi pop strand

Agárdi pop strand

Nemcsak nyáron jó választás az Agárdi pop strand, hanem télen is. Ha az időjárás engedi, és befagy a Velencei tó, akkor hivatalos jégpályát nyitnak a tó vizén, a strand területén. Ilyenkor teljes biztonságban lehet rajta korcsolyázni, hisz folyamatosan figyelik a jég vastagságát. Soha nem történt itt baleset amiatt, hogy a jég ne lett volna elég vastag.

Az Agárdi pop strand tehát egész évben várja a pihenni, üdülni vágyókat, hisz míg nyáron fürödni lehet és télen korcsolyázni, addig tavasszal és ősszel nagyokat lehet sétálni a tónál, gyönyörködni a természetben, a színes élővilágban.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024