Cikkek a(z) Élményfürdő és Élményfürdő kategóriából

A wellness és a hozzá kapcsolódó gondolkodásmód egyik központi témája az élményfürdő, mint szórakozási, kikapcsolódási, és testi-lelki feltöltődést nyújtó szolgáltatási forma. Nem csupán a gyógyvíz, a szauna és a különböző testkezelések kényeztetése vehető igénybe ezeken a helyeken, hanem a legtöbb élményfürdő olyan komplex szolgáltatást nyújt vendégei számára, melyek segítségével teljes mértékben kikapcsolódhatnak a hétköznapok szürkeségéből.

Élményfürdő csúszdával

Élményfürdő csúszdával

Egy strandon vagy élményfürdőben a legkedveltebb szórakozás a csúszda, főként a fiatal generáció körében. Véleményük szerint azt a helyet nem is lehet élményfürdőnek nevezni, ahol nem található egy jó csúszda. A legkedveltebbek a nagyon tekergő, nagy csobbanást ígérő csúszdák. Az élményfürdő csúszdával kicsiknek és nagyoknak egyaránt egész napos kikapcsolódást, szórakozást… Tovább: Élményfürdő csúszdával »

Élményfürdő Budapest közelében

Élményfürdő Budapest közelében

Bár a fővárosban rengeteg a szórakozási, kikapcsolódási lehetőség, mégis egyre több ember vágyik arra, hogy egy kicsit kiszabaduljon a városi közegből. Élményfürdő Budapest közelében több is található, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. A sok lehetőség közül első ízben talán nehéz is választani. Az élményfürdők Budapest közelében állandó jelleggel… Tovább: Élményfürdő Budapest közelében »

Élményfürdő a Balatonon

Élményfürdő a Balatonon

A „magyar tengerpart”, a Balaton legtöbb ember nyári kirándulásainak helyszíne, és sok tábornak is otthont ad. Élményfürdők a Balatonon is szép számmal megtalálhatóak, melyek mind nagyszerű kikapcsolódási, felüdülési lehetőséget nyújtanak. A tó partján több is található ezekből, melyek mind széles választékkal állnak a fürödni vágyók rendelkezésére. Élményfürdő a Balatonon környékén… Tovább: Élményfürdő a Balatonon »

Élményfürdő a Mátrában

Élményfürdő a Mátrában

Hazánk legszebb vadregényes táját a Mátrában találhatjuk. Lehet kirándulni itt az egész családdal, a barátokkal, ugyanakkor arra is tökéletesen megfelel e hely, ha egyedül szeretnénk lenni egy kicsit. Élményfürdő a Mátrában is található. Egy kellemes hétvége mindenkit feltölt energiával, utána pedig sokkal könnyebben telnek majd a hétköznapok, könnyebb a napi… Tovább: Élményfürdő a Mátrában »

Élményfürdő akció

Élményfürdő akció

Időnként mindenkinek szüksége lenne arra, hogy egy kicsit pihenjen. Pihenés céljából érdemes kihasználni az élményfürdő akció lehetőségeit, melyek általában kedvezményes belépőt vagy hosszabb ott-tartózkodást jelentenek. Lehet családdal vagy párral menni, de egyedül is igénybe vehetjük. A legtöbb élményfürdő szervez időnként akciókat. Ezért ha egyiket szeretnénk meglátogatni, érdemes figyelni a honlapokat,… Tovább: Élményfürdő akció »

Zalakarosi élményfürdő

Zalakarosi élményfürdő

A Zalakarosi élményfürdő az elmúlt években többször is elnyerte a legjobb Zala megyei fürdő címet. A 65 év alatt, mióta működik a fürdő, folyamatosan azon dolgoznak nemcsak a tulajdonosok, hanem személyzet is, hogy mindig a legjobb színvonalú szolgáltatással és vízzel várják nem csak a gyógyulni vágyókat, hanem a kikapcsolódásra vágyókat… Tovább: Zalakarosi élményfürdő »

Tatabányai élményfürdő

Tatabányai élményfürdő

2009 óta működik Tatabányán olyan élményfürdő, melynek célkitűzése, hogy a család minden tagja számára nyújtsanak kikapcsolódási lehetőséget, de amennyiben csak pihenni szeretne a vendég, akkor is megtalálhassa a számára megfelelő lehetőséget. Nagy figyelmet fordítottak a kisgyerekek kikapcsolódására, hisz számukra játszóteret alakítottak ki, és a gyerekmedence az ő kikapcsolódásukat szolgálja. Természetesen… Tovább: Tatabányai élményfürdő »

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve egyik olyan vonzereje, mely nem csak a fiatalokat szólítja meg, hanem az idősebb korosztály képviselőit is, ugyanakkor a gyerekes családok is nagyon jól szórakozhatnak itt. Nem csak strand található az élményfürdő területén, hanem szinte minden olyan szolgáltatás, mely elősegíti a pihenést, a kikapcsolódást. Az élménymedencék mellett lehet… Tovább: Az élményfürdő Ráckeve vonzereje »

Szekszárdi élményfürdő

Szekszárdi élményfürdő

2012 óta a szekszárdiak is örülhetnek egy olyan strandnak, amely elsősorban a családok számára lett kialakítva. A szekszárdi élményfürdő 7 medencével várja az oda látogatókat. Nemcsak az úszni szeretők találják meg a számukra kedves elfoglaltságot, hanem az egészen kicsikre is gondoltak az üzemeltetők. Számukra kis mélységű bébi medencét alakítottak ki,… Tovább: Szekszárdi élményfürdő »

Újpesti élményfürdő

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat. A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza,… Tovább: Újpesti élményfürdő »

Oldal 1 - 612345...Utolsó »
Élményfürdő 2024