0

Csepeli strand télen

Csepelen mindenki nagyon kedveli a nyári strandot, hisz minden korosztálynak feledhetetlen élményeket nyújt. Most már a Csepeli strand télen is használható, annak a modernizálásnak köszönhetően, amivel sikerült befedni az 50 méteres uszodát. Ezáltal a téli mínuszokban is lehet nyugodtan úszkálni, nem kell lemondani a kedvenc sportról.

A Csepeli strand télen fűtött öltözőkkel várja a víz szerelmeseit, így a szülőknek attól sem kell tartaniuk, hogy a gyerek megfázik, míg felöltözik. Újdonságnak számít, hogy a fedett medence délutánokként megtelik a vízilabda kedvelőivel. Ilyenkor tartják ugyanis az edzéseket. Most már egyre több kisgyerek szeret bele ebbe a sportágba, és edz rendszeresen.

Csepeli strand télen

Csepeli strand télen

A kinti termálmedence a Csepeli strand télen is használható egyik legkedveltebb medencéje, hisz a víz 36-38 fokos, ami a hűvös levegő ellenére is kellemes meleg érzést ad. Ezzel szemben a belső medence vize 28 fokos, de a fűtött helyiségben ez is kellemes.

A Csepeli strand télen is várja a látogatókat. A megnyitás óta egyre népszerűbb ez a téli sportolási lehetőség. Egyre több szülő jön rá arra, hogy jobb sportot, mint az úszás, keveset lehet találni. A mindennapos vízilabdaedzések pedig olyan esélyt adnak a gyerekeknek, melyekkel akár az álmaikat is valóra válthatják.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024