0

Csepeli strand

A csepeli lakosok 1961 óta saját stranddal rendelkeznek. A legtöbb itt lakó szerint ez nagyon jó dolog, hisz így a gyerekes családok is ki tudnak mozdulni anélkül, hogy valahova el kellene utazniuk. A Csepeli strand vize kifejezetten értékes ásványi összetétellel rendelkezik, így az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan úszkálhatnak a számos medence valamelyikében.

A Csepeli strand vezetősége nem csak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is szeretné vendégei közt tudni, épp ezért a termál medence leginkább az ő kedvükért lett kialakítva. A kisgyerekekre is gondoltak a kivitelezők, számukra gyerekmedencét készítettek. Így akár a nagyszülők is elhozhatják kis unokáikat ide fürödni, mert teljes biztonságban tudhatják őket.

Csepeli strand

Csepeli strand

A fiatalokat élménymedencék valamint csúszdák várják a Csepeli strand területén. A hárompályás csúszda a legtöbb fiatal kedvence, így itt igazán biztonságosan élvezhetik a csúszda által kínált izgalmakat. A nemrég felszerelt szűrőforgató berendezésnek köszönhetően a strand vize is kiváló tisztaságú.  

A Csepeli strand a helyi lakosok és a turisták szórakoztatására lett kiépítve. Nagyon népszerű a turisták körében, minden évben több külföldi is felkeresi a családias hangulatú strandot. Köszönhető ez a kifejezetten jó reklámnak, valamint a magas színvonalú szolgáltatásoknak. A mindenki számára elérhető strand jó délutáni, de akár egész napos kikapcsolódási lehetőséget is nyújt mindenki számára, legyen az egészen egy kicsi gyerek, vagy az idősebb korosztály képviselője.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024