0

Csillaghegyi strand

Csillaghegyen, a III. kerületben található Budapest legrégebbi strandja. Az itt lakók nagyon kedvelik, és a modernizálásnak köszönhetően a minőség is sokat fejlődött. Már az 1800-as években fürdő működött itt, de a Csillaghegyi strand mai arculatát 2000-ben alakították ki. Azóta is folyamatosan újítják, javítják a strandot, hogy minél szebb helyszínnel, színvonalasabb szolgáltatással fogadhassák a vendégeket.

A Csillaghegyi strand leginkább az itt lakók kedvence, de nem ritka, hogy más kerületek lakói is ide jönnek fürödni a kiválóan tiszta víznek, valamint a mérséklet áraknak köszönhetően. Nyáron büfé működik a strand területén, így nem szükséges az sem, hogy a fürdeni vágyók ételt hozzanak magukkal.

Csillaghegyi strand

Csillaghegyi strand

Télen is kiválóan használható a Csillaghegyi strand, hisz sátortető alkalmazásával téliesítették a strandot. Ezáltal az úszásról télen sem kell lemondani, és nem kell más városrészbe sem utazni. Télen is sok család keresi fel ezt a nagy múltra visszatekintő strandot.

A Csillaghegyi strand nem csak az idősek kedvence, hisz a gyerekmedencében a legkisebbek is biztonságosan élvezhetik a vizet. Míg nyáron büfé, addig télen kávé- és üdítőautomata áll a vendégek rendelkezésére, így könnyedén olthatják a szomjukat az úszás után. Mivel a sport mindenki számára fontos, épp ezért a strand vezetősége arra törekszik, hogy egyre több gyerek kezdjen el úszni. Nyáron úszótanfolyamok sokasága indul, így télre már minden résztvevő biztosan tud úszni.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024