0

Dél-alföldi élményfürdők

A nyári rekkenő hőségben sokan választják az Alföldön található városok által kínált fürdőzési lehetőséget. Amellett, hogy a régió számos látnivalóval várja az oda érkező turistákat, az sem elhanyagolható szempont, hogy a csúszdaparkok és élményelemekkel felszerelt medencék mellett gyógyvízes medencék is állnak a vendégek rendelkezésére. A dél-alföldi élményfürdők és gyógyfürdők komplex szolgáltatásokkal, minőségi vendéglátással várják a pihenésre, és a víz közelében kikapcsolódásra vágyókat.

A gyulai Várfürdő elsősorban gyógyvizéről ismert, s hasonlóan a szentesi fürdőhöz számos szervi bántalomra hatékony fürdőzési lehetőséggel várja a felnőtt korosztályt. Mindemellett természetesen megtalálhatóak a térségben azok a dél-alföldi élményfürdők, melyek az egész család számára remek kikapcsolódást kínálnak.

Dél-alföldi élményfürdők

Dél-alföldi élményfürdők

Leginkább kedvelt a Kiskunmajsa és Kecskemét városa, ahol igényesen kialakított medencék és csúzdapark áll kicsik és nagyok rendelkezésére. A wellness szolgáltatások mellett számos programlehetőséggel is várják a vendégeket a fürdők, így visszatérő és új vendégekre mindig számíthatnak ezek a városok. A környéken járva azonban nem csak a dél-alföldi élményfürdők érnek meg egy látogatást, hanem a Szelidi-tó, vagy a kissé északabbra fekvő ceglédi aquapark is alkalmas arra, hogy felejthetetlen napokat tartogasson az Ön számára is.

A dél-alföldi élményfürdők és strandok közül szinte mindenhol elfogadják a Széchenyi Pihenőkártyát a belépők, az egyes extra szolgáltatások, vagy az étkezés finanszírozására, ami csak további pozitívumként szól az efféle kikapcsolódás mellett.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024