Hírek csúszda és Élményfürdő témában

Élményfürdő csúszdával

Élményfürdő csúszdával

Egy strandon vagy élményfürdőben a legkedveltebb szórakozás a csúszda, főként a fiatal generáció körében. Véleményük szerint azt a helyet nem is lehet élményfürdőnek nevezni, ahol nem található egy jó csúszda. A legkedveltebbek a nagyon tekergő, nagy csobbanást ígérő csúszdák. Az élményfürdő csúszdával kicsiknek és nagyoknak egyaránt egész napos kikapcsolódást, szórakozást… Tovább: Élményfürdő csúszdával »

Csopaki strand

Csopaki strand

A Balaton partján található az a hangulatos kisváros, amely otthon ad a Balaton legszebb strandjának. Ez nem más, mint Csopak. A Csopaki strand nem csak a helyiek kedvence, hanem rengeteg turista is érkezik ide. A minőségi szolgáltatásoknak, valamint a mérsékelt áraknak köszönhetően akár egész héten is lehet itt lenni az… Tovább: Csopaki strand »

Csepeli strand

Csepeli strand

A csepeli lakosok 1961 óta saját stranddal rendelkeznek. A legtöbb itt lakó szerint ez nagyon jó dolog, hisz így a gyerekes családok is ki tudnak mozdulni anélkül, hogy valahova el kellene utazniuk. A Csepeli strand vize kifejezetten értékes ásványi összetétellel rendelkezik, így az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan úszkálhatnak a számos… Tovább: Csepeli strand »

Újpesti élményfürdő

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat. A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza,… Tovább: Újpesti élményfürdő »

Élményfürdő Pápa városában

Élményfürdő Pápa városában

Az élményfürdő Pápa egyik olyan nevezetessége, amely nem csak a helyi lakosokat, de a környéken lakókat valamint a külföldieket is egyaránt csábítja. A létesítmény nem csupán élményfürdő, hanem egyben gyógyközpont is, hisz 2012-től már különböző gyógyprogramokat is szerveznek ott. Kifejezetten ajánlott a különböző betegségekben szenvedőknek a pápai gyógyvíz, hisz bizonyított… Tovább: Élményfürdő Pápa városában »

Élményfürdő árak

Élményfürdő árak

Szabadidős kikapcsolódásunk alkalmával sokszor sajnos kénytelenek vagyunk az alapján is meghozni döntésünket, milyen árkategóriát képvisel az a szórakozási forma, mellyel szívesen töltenénk időnket. Amennyiben az utóbbi időben oly nagy népszerűségnek örvendő élményfürdők és aquaparkok mellett tesszük le voksunkat, számolnunk kell azzal, hogy bizony cseppet sem lesz olcsó mulatság a fürdőzés,… Tovább: Élményfürdő árak »

Élményfürdő Kecskemét

Élményfürdő Kecskemét

Az Alföld szívében, Budapesttől kb. 100 kilométerre, Kecskeméten található  a népszerű Élményfürdő és Csúszdapark. A 2003-ban felújított és kibővített kecskeméti strand azóta is folyamatosan fejlődik, hogy még inkább szolgálhassa az oda látogatók kényelmét és pihenését. Alföldi város lévén, az élményfürdő Kecskemét városában is kitűnő gyógyvízi adottságokkal rendelkezik, s ezt az… Tovább: Élményfürdő Kecskemét »

Élményfürdő 2024