0

Gyógy és élményfürdők – kikapcsolódás az egész család számára

A tikkasztó napokon mi más jelenthetne tökéletes kikapcsolódást, mint egy-egy fürdő kialakítása. Hazánk rendkívül gazdag gyógyvizekben, így minden idegenforgalmi régióban több fürdőhely is áll a vendégek rendelkezésére. Az utóbbi években számos fejlesztés valósult meg, új wellness szállodák épültek, valamint a gyógy és élményfürdők egy nagy komplexummá alakultak, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát.

Kétségtelen, hogy a kicsik és a fiatal korosztály körében a csúszdaparkok a leginkább népszerűek. Egyeseknél a belépő tartalmazzaa csúszdahasználatot, mások esetében erre a célra külön belépőt kell megváltani. Az idősebb korosztály, és a csendesebb pihenést kedvelők előszeretettel választják a gyógyvizeket, vagy a feszített víztükrű úszómedencéket, ahol a testmozgás, és az aktív kikapcsolódás is megvalósulhat.

Gyógy és élményfürdők - kikapcsolódás az egész család számára

Gyógy és élményfürdők - kikapcsolódás az egész család számára

A gyógy és élményfürdők szinte mindegyike igénybe vehető a Szép kártya használatával, mellyel kapcsolatban fontos változás, hogy most már mindhárom alszámláról fizethetjük mind a belépőt, mind az esetlegesen igénybe venni kívánt wellness szolgáltatásokat.

S hogy melyik város mellett is érdemes letennie voksát, ha a gyógy és élményfürdők nyújtotta pihenési lehetőség érdekli? A fővárosból kiszakadva az alföldi nagyvárosok remek választásnak bizonyulnak, de Észak-Magyarországon, valamint a Balaton környékén, a Dél-Dunántúlon is számos komplexum várja azokat, akik számára a nyár elengedhetetlen része a víz közelében töltött idő. Legyen szó akár egyetlen napról, hosszú hétvégéről, akár hosszabb pihenésről, hazánk ilyen téren sem fog csalódást okozni az utazni vágyóknak.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024