0

Hazai élményfürdők Szép kártya felhasználásával

Bár a tikkasztó meleg, és a hőségriadók már valószínűleg nem színesítik a nyár hátralevő napjait, de a fürdőzésről és a wellness szolgáltatásokról az év egyik hónapjában sem kell lemondanunk. Ráadásul a hazai élményfürdők Szép kártya felhasználással is igénybe vehetőek, sőt, hála a legújabb szabályozásnak, a belépőjegyek, valamint az egyes wellness szolgáltatások igénybevételekor már mindhárom alszámlát használhatjuk fizetésre. 

Az ország minden pontján megtalálható aquaparkok, élmény-, és gyógyfürdők fedett medencékkel is várják a vendégeket, hogy a hóesésben is hódolhassanak a víz közelsége nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeknek. Gondoljon csak a régóta nagy népszerűségnek örvendő Miskolcapolcai Barlangfürdőre, vagy például az alföldi nagyvárosok komplexumaira! Az egyértelműen látható, hogy kínálatban nincs hiány, így biztos lehet abban, hogy talál majd olyan szolgáltatót, ahol szívesen eltöltene egy, vagy akár több napot.

Hazai élményfürdők Szép kártya felhasználásával

Hazai élményfürdők Szép kártya felhasználásával

A hazai élményfürdők Szép kártya felhasználásával is fogadják vendégeiket, így ha a nyári szabadság alatt nem került felhasználásra az egyes alszámlákon levő összeg, a maradékot bátran fordíthatja pihenésre egy esős novemberi, vagy egy havazásban gazdag decemberi napon.

Válogasson Magyarország idegenforgalmi kínálatában akkor is, ha fürdőzésről van szó, hiszen a hazai élményfürdők Szép kártya használattal, vagy anélkül, de remek lehetőséget teremtenek arra, hogy az egész család új energiákkal töltődjön fel akár az úszásnak, a csúszdázásnak, akár a szaunának, vagy a kényeztető masszázsoknak köszönhetően.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024