1

Olcsó gyógyfürdő

Szeretne kedvező áron pihenni a téli-nyári szezonban egyaránt? Ha már kinőtt az élményfürdők nyújtotta kikapcsolódási formákból, és a gyerekek is felnőttek, néha igen nehéz lehet a mai megnövekedett kínálatból kiválasztani azokat a fürdőhelyeket, ahol nem kell csillagászati árakkal szembesülnie.

A TB által nem támogatott fürdőzés esetén is, nyugdíjasként valamivel kedvezőbb áron veheti igénybe a gyógyfürdők belépőit,de sajnos még így is igen magas árakkal találkozhat helyenként. Ha bérletet vásárol, némileg spórolhat, viszont még így is jól át kell gondolni, hol hódoljon a termálvíz nyújtotta kikapcsolódásnak. A fürdőhely megválasztásakor érdemes tájékozódni, hogy kapcsolódik-e csúszdapark a strand területéhez, hiszen sok esetben a csúszdahasználat díját már alapvetően belekalkulálják a belépők árába. A vendégbarát, olcsó gyógyfürdők esetében ez úgy módosul, hogy nyugdíjasok például igénybe vehetnek kizárólag a strand területére szóló jegyeket.

Olcsó gyógyfürdő

Olcsó gyógyfürdő

Az olcsó gyógyfürdő megtalálása nem könnyű feladat, főleg, ha azt szeretnénk elérhető környezetünkben meglelni, ám ez mégsem lehetetlen feladat. A turisztikai kínálat igyekszik úgy megjelenni, hogy minden korosztály és pénztárca számára tudjon megfelelőt nyújtani akár szállás, akár szolgáltatások területén.

Érdemes figyelemmel követni az akciós csomagajánlatokat, és széles körűen tájékozódni az aktuális kedvezményekről, hiszen így lehet, hogy akár több ezer forintot is megspórolhat a belépők és a szolgáltatások árából. Sokszor hazánk némileg eldugottabb helyein is olyan olcsó gyógyfürdő várja a látogatókat, mely minőségben nem marad el sokkal nagyvárosi társaitól, talán csak a szolgáltatások köre csekélyebb valamivel. Valamit-valamiért- szokták mondani.

Szavazz!
  
Iktatva: Gyógyfürdő Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Olcsó gyógyfürdő"

  1. Földesi Jánosné szerint:

    Tisztelt Hirdető!

    Azzal a kéréssel fordulok magukhoz szeretnék 1 személyre szállást
    és gyógyfürdős használattal szállást keresnék ha tudnának nekem segíteni nagyon meg köszönném.

    Üdvözlettel: Főldesiné

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024