0

Strand Tiszakécske

Magyarország középső területén elhelyezkedő kedvelt fürdőhely Tiszakécske, amely nem csak a nyári hónapokban szolgálja a fürdőzésre és wellnessre vágyók igényeit. A strand Tiszakécske folyópartjától pár száz méterre az utóbbi évben nagy változáson ment keresztül, korszerűsítették, és fedett részét igényes vendéglátóegységgel, és gyermekmedencével egészítették ki, hogy a téli időszakban is lehetőségük nyíljon a kicsiknek is a pancsolásra.

A strand Tiszakécske városában természetesen kinti medencékkel is bőven el van látva,hiszen a terület gyógyvizekben bővelkedik, s két gyógymedence is helyet kapott a létesítményen belül. Mindemellett a csúszdázás szerelmeseinek sem kell lemondaniuk szenvedélyükről, hiszen kültéren kifejezetten erre a célra is kialakított úszómedence áll rendelkezésre. Az élménymedence a felújított uszoda bejáratánál fekszik, számos élményelemmel kiegészítve.

Strand Tiszakécske

Strand Tiszakécske

A fürdő többféle vendéglátóegységgel kívánja a tökéletes kikapcsolódást biztosítani, így a pizzéria mellett a hagyományos lángos-sör-fagylalt-rántott hal megoldások is szerepelnek az étlapon. A menürendszerű étterem pedig bőséges kínálattal várja ebédre a fürdőzőket. Szálláslehetőségek tekintetében a magánházak és kisebb panziók, valamint a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó kemping nyújtanak szolgáltatást, hogy a strand Tiszakécske városában teljes körű ellátással állhasson vendégei rendelkezésére.

A kültéri termál medence egész évben várja a forró vízben ejtőzni vágyókat, és a wellness részleg szolgáltatásaival kombinálva egy havazással teli hétvégén is tökéletes pihenést nyújt a kikapcsolódás e formái iránt elkötelezetteknek. A jakuzzi, a finn szauna, az infravörös hőkabin, a pedikűr, manikűr, a fizioterápia és a gyógyvizes kádfürdő csak néhány azok közül a wellness és egészségügyi ellátások közül, melyek évről-évre sokakat csalogatnak a Tisza-parti városba.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024