0

Szekszárdi élményfürdő

2012 óta a szekszárdiak is örülhetnek egy olyan strandnak, amely elsősorban a családok számára lett kialakítva. A szekszárdi élményfürdő 7 medencével várja az oda látogatókat. Nemcsak az úszni szeretők találják meg a számukra kedves elfoglaltságot, hanem az egészen kicsikre is gondoltak az üzemeltetők. Számukra kis mélységű bébi medencét alakítottak ki, hogy ők is nyugodtan pancsolhassanak, élvezhessék a vizet.

A szekszárdi élményfürdő a hatalmas medencék mellett csúszdákkal is várja a felhőtlenül szórakozni vágyókat. A medencék szinte minden igényt kielégítenek, hisz az egészen egyszerűektől a nagy csúszást ígérő csúszdáig mindenféle megtalálható. Minden csúszdájuk megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Szekszárdi élményfürdő

Szekszárdi élményfürdő

A szekszárdi élményfürdő igazán tartalmas szórakozást nyújt mindenki számára. Szinte minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozást: lehet itt úszni, csúszdázni, az egészen kicsik is strandolhatnak, de akik csak a pihenést, az ellazulást keresik, azok számára is vannak megfelelő szolgáltatások.

Minden nap reggel fél tíztől este nyolc óráig tart nyitva a szekszárdi élményfürdő, így ha reggel szeretne egyet úszni, vagy épp a munka után egyet lazítani, akkor is nyugodtan meglátogathatja az élményfürdőt. A szauna az igazi ellazulást segíti, míg a strand röplabda pálya elsősorban azoknak kedvez, akik aktívan szeretnek pihenni, vagy csak egy kicsit elfelejteni a mindennapi problémákat.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024