0

Wellness és lovaspark

Az igen nagy tért hódító wellness gondolkodásmód középpontjában a testi egészség megőrzése áll, mely szervesen kapcsolódik a harmonikus és kiegyensúlyozott lelki élethez. A média és a szaklapok számtalanszor foglalkoztak már azzal a mindenki által ismert ténnyel, miszerint az állatokkal való bánás, és közelségük nyugtatóan hat az idegrendszerre és a lelki állapotra.

S ha mindezt összeköthetjük egy sportolási formával, s valami új ismeretnek az elsajátításával, valóban nagyszerű élményben lehet részünk. Minderre kínál remek lehetőséget az országban több helyen fellelhető wellness és lovaspark.

Wellness és lovaspark

Wellness és lovaspark

A természet közelsége, valamint a lovaglás, mint sportág némi nemű elsajátítása olyan újdonságot hozhat életünkbe, mellyel rohanó, nagyvárosi életünk során talán még nem is találkoztunk. A wellness és lovaspark kettős kínálata azok számára is különösen alkalmas pihenési forma, akik a vidék varázsának kedvéért sem kívánnak lemondani arról a kényelemről és luxusról, melyet a wellness szállodák kínálnak. Így a lovasoktatás, vagy a tapasztaltabb lovasok számára a tereplovaglás során megfáradt izmok a finn szauna kényeztető forróságában lazulhatnak el, hozzájárulva ezzel a szervezet megtisztulási folyamataihoz.

Nem ritka az sem, hogy a vidékre jellemző bor-, és ételjellegzetességek is helyt kapnak a szálloda kínálatában, egy lovasprogramokkal teli napnak pedig mi is lehetne jobb befejezése, mint a környék egyik vendéglőjében megkóstolni a helyi specialitások valamelyikét. A természet, a wellness és lovaspark szerelmeseinek mindenképpen ajánlott a fentiekben leírt pihenési forma.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024