0

Wellness ételek

A wellness által képviselt gondolkodásmód szerves részét képezi a diéta és a túlsúlytól való megszabadulás,valamint az elhízás és káros következményeinek megelőzése. Mindezt az aktív testmozgás mellett wellness ételek fogyasztásával tehetjük meg. Sokan első hallásra talán ijesztőnek találhatják, ám tény, hogy a szupermarketek, a média, az internet és a magazinok teljes körű tájékoztatást nyújtanak a témában, hogy tisztában lehessünk azzal, milyen anyagokkal lássuk el szervezetünket, hogy megőrizzük külső-, és belső egészségünket.

Elsősorban a kevésbé hizlaló alapanyagok, a zsírszegény elkészítési módok, valamint a rostokban gazdag táplálkozás az,melyet a wellness ételek kedvelői szem előtt tartanak étkezéseik során. Alapvetően semmilyen tápanyagról nem érdemes lemondani, csupán a megfelelő kombinációban, valamint mennyiségben kell odafigyelni fogyasztásukra. Húsfélék közül hasznos, ha a zsírszegény halakat részesítik előnyben, és néha igenis szükséges olyan napokat beiktatni, amikor méregtelenítő teák és léböjtkúra segítségével szabadulunk meg a felesleges méreganyagoktól.

Fogyókúra

Wellness ételek

A wellness ételek fogyasztására igen könnyen rá lehet szokni, csupán el kellene rugaszkodnunk attól a felfogástól, ami évszázadokon át végigkövette magyar konyhaművészetünket. A témának jobban utána járva pedig látható, hogy még a zsírban és szénhidrátokban gazdagabb ételféleségek is elkészíthetők olyan alapanyagokból, melyek nem fognak zsír formájában lerakódni rajtunk.

Szerencsére már eljutottunk odáig, hogy az éttermek kínálatában sűrűn előfordulnak a diétás, wellness ételek, hogy azok is megtalálják a kedvükre való falatokat, akiket sajnos nem áldott meg a sors tökéletes alakkal, és olyan gyors anyagcserével, melynek köszönhetően nem kell túlsúllyal küzdeniük.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024