0

Wellness a hegyekben

A wellness szó hallatán manapság már nem csupán az élményfürdők és a testi-lelki egyensúlyt és egészséget célul kitűző kezelések jutnak eszünkbe, hanem mindazok az ezekhez kapcsolódó programlehetőségek, melyek feltöltődésünket szolgálják. Többek között egyéni érdeklődési kör, valamint korfüggő, ki milyen úti célt választ magának, azzal azonban hasznos tisztában lenni, hogy a wellness a hegyekben is kitűnő szórakozási lehetőséget biztosít.

Hazánk nem csupán alföldi tájakban és gyógyvízforrásokban gazdag,hanem szebbnél-szebb erdei fenyvesek, túraútvonalak és hegyvidéki tájak várják az ilyen irányban érdeklődést mutatókat. Az ország különböző turisztikai régiói egyaránt minőségi kínálattal várják a látogatókat, és a wellness szállodák szinte kivétel nélkül rendelkezésre állnak külön fitness, wellness, szépségápolási, valamint fürdőzési részleggel.

Wellness a hegyekben

Wellness a hegyekben

Az élménymedencék és a termálvíz nyugtató és egyúttal szórakoztató hatása masszázs, és szauna lehetőséggel párosul, s ilyen szempontból szinte mindegy, hogy a wellness a hegyekben történik, vagy az ország más területein. Ami azonban a jelentős különbség, az a környező táj, és az általa kínált aktív pihenési formák.

Legyen szó akár a síelési lehetőségeket tartogató Mátráról, ahol Galyatető nyújtotta sportos nap után a szaunában melegedhetünk fel, akár a Szalajka-völgy télen-nyáron remek túraprogramjairól, vagy a Dunakanyar festői szépségéről, abban biztosak lehetünk, hogy a wellness a hegyekben is elérhető és élvezhető kikapcsolódási forma. Az imént említettekhez gyakran párosul lovaglási lehetőség, vagy egyéb természetközeli élmények átélése. Aki kedveli a friss levegőt, a hegyvidéki tájakat, azok számára mindenképpen ajánlott kipróbálni a wellness-t ezeken a vidékeken is.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024