0

Wellness kisbabával

Az új kis jövevény érkezésével a családba komolyan el kell gondolkodni arról, milyen programlehetőségek szervezhetőek a szabadidőben, melyeknek a kicsi is aktív részese lehet, ugyanakkor megfelel korából és adottságaiból eredő igényeinek. Mára a wellness kisbabával sem lehetetlen küldetés, hiszen a szállodák és wellness hotelek nagy része be van rendezkedve arra az eshetőségre, ha egészen kicsi gyermekkel érkeznek a szülők.

Miként a wellness életmód és szemlélet is tükrözi, központi jelentőséget kap a víz, valamint az annak segítségével történő kikapcsolódás. A wellness kisbabával is megoldható a szinte már minden városban elérhető babaúszás alkalmával. Legyen szó akár a szálloda által kínált foglalkozásról, akár az órák rendszeres látogatásáról, a lényeg mindenképpen az, hogy édesanya és babája közösen tölthetik az időt egy olyan – kicsik számára is – természetes közegben, mint a víz.

Wellness kisbabával

Wellness kisbabával

A három hónapos kortól ajánlott babaúszás javítja a csöppségek koordinációs képességét, szocializálódásra neveli őket, valamint fittségükhöz és egészségi állapotuk növeléséhez is nagy mértékben hozzájárul. A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a kisbabák, akik babaúszáson vesznek részt, jóval ritkábban betegszenek meg. Köszönhetően a náluk még meglévő úgynevezett búvárreflexnek, automatikusan visszatartják a kicsik lélegzetüket, ha víz alá kerülnek, s így biztosan nem nyelnek vizet.

A wellness kisbabával természetesen nem merül ki a vízben végezhető tevékenységekben. A minőségi éttermek már babamenüvel, etetőszékkel felszereltek, hogy legfiatalabb vendégeiket is maximálisan kiszolgálhassák, megkönnyítve ezzel a szülők feladatát is. Az egészséges étrend, a közös programok az élményfürdők játékokkal teli babamedencéiben mind-mind olyan elfoglaltságok, melyek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a szülőkkel, és a korosztálybeli társakkal még inkább jó kapcsolatot alakíthassanak ki az apróságok.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024