0

Wellness kutyával

Felelős kisállattartóként bizonyára Ön sem szeretné kis kedvencét a szomszédra bízni, s a megbízható ismerősöket sem szívesen terheli az ember azzal, hogy etessék-itassák az állatot. Arról pedig sokan talán nem is szívesen beszélünk, hogy kedvencünk milyen lelki megrázkódtatáson menne át, ha esetleg hetekig nélkülöznie kellene gazdája kedves szavait és simogatását. Legyen szó akár macskáról, kutyáról, vagy egyéb háziállatról, a szállodák egy része már arra is be van rendezkedve, hogy kifejezetten az állattal érkezők igényeit is maximálisan ki tudják szolgálni. Napjainkban tehát a wellness kutyával is elképzelhető pihenési formának bizonyul.

A legtöbb állatbarát helyen a kutya megengedettnek minősül, és külön számukra kialakított őrző is található a létesítmény falain belül,ahol a nap  24 órájában elláthatja őket gazdájuk. A szállodai szobák természetesen kivételek ez alól, de ha például magánházaknál, vagy kisebb panziókban választunk szállást magunknak, a kutya természetes módon akár egy apartmanban is lakhat velünk. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy macskát nem feltétlenül célszerű magunkkal cipelni egy idegen városba, hiszen szabadságigényéből adódóan előfordulhat, hogy eltéved, és soha többet nem látjuk viszont a kis kedvencet.

Wellness kutyával

Wellness kutyával

Mindenképpen érdemes átgondolnunk, hogy megéri-e az állatot kiszakítani megszokott környezetéből, és kitenni az utazás és élőhelyváltozás viszontagságainak. Talán néha jobb lenne a kisebb rosszat választani, és egy megbízható barátra, vagy ismerősre bízni a kis kedvencet.

Többek közt azért sem tanácsos minden esetben a wellness kutyával történő tervezése, mert magától értetődően azért választjuk ezt a pihenési formát, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, és csak saját testi, lelki felüdülésünknek szenteljük az időt. Természetesen ha a wellness kutyával történő tervezése megnyugtat bennünket, akkor keressünk ennek megfelelő helyszínt és szálláslehetőséget!

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024