0

Wellness nyaralás

A wellness szó hallatán sokunknak a víz és a különféle fürdőzéshez kapcsolódó szolgáltatások jutnak eszébe. A életvezetési módhoz természetesen szorosan hozzátartozik mindez, de nyaralásunk megtervezésekor nem szükséges, hogy kizárólag a wellness hotelben és a hozzá kapcsolódó fürdőben töltsük napjainkat. A wellness nyaralás alkalmával olyan kiegészítő szerepet kellene, hogy betöltsön, mely mellett jut idő a választott  régió nevezetességeinek felkeresésére is. A pihenés csak úgy nyújt igazi felüdülést, ha az aktív és passzív formáit összekapcsoljuk.

Sokan abba a hibába esnek, hogy egész nap a tengerparton, vagy a fürdőhelyeken lógatják lábukat,és idejük nagy részét a szauna és az élménymedence közt rohangálva töltik. Természetesen egyéni igények függvénye, ki miként szeret kikapcsolódni, de a wellness nyaralás alkalmával jóval többet kellene, hogy magába foglaljon ennél.

Wellness nyaralás

Wellness nyaralás

A turisztikai kínálat ilyen téren kiegészült egy halom olyan programajánlattal, melyek aktív formájuknak köszönhetően új élményeket és színt vihetnek életünkbe. A vidéki kirándulás a szálloda környékén, a lovaspark felkeresése, vagy egy természetben történő túrázás mind nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy nyaralás után újult erőkkel vágjunk bele munkánkba.

A wellness nyaralás során, ha annak passzív formáit vesszük figyelembe, inkább egyfajta olyan lehetőség, mely szépségünket és egészségünket szolgálja. Mindazonáltal a hozzá kapcsolódó programlehetőségek lelki egyensúlyunkra fejtik ki hatásukat, s ezáltal valósul meg a testi-lelki harmónia. Döntsünk akármilyen pihenési forma mellett is, a cél a rekreáció és az egészség megőrzése.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024