0

Wellness szakmenedzser

A wellness szakmenedzser szakképzéssel a felsőoktatás azoknak kíván lehetőséget biztosítani egy talán még kevéssé telített piaci szegmens saját munkájukkal történő lefedésére, akik aktív érdeklődést mutatnak az egészségügy és a napjainkban igen nagy népszerűségnek örvendő wellness iránt. A három éves képzés során olyan speciális tananyag kerül elsajátításra, mely a későbbiekben alkalmassá teszi majd a munkavállalót bármely wellness szolgáltatásokat középpontjába állító intézményben történő munkavégzésre, akár vezető pozícióban is.

Alapvetően azok számára javasolt a wellness szakmenedzser képzés, akik érdeklődnek a turizmus iránt, vagy már rendelkeznek némi egészségügyi előképzettséggel, s ezt a tudásukat szeretnék a wellness gondolkodásmódját előtérbe helyező területeken kiegészíteni, és elmélyíteni.

Wellness szakmenedzser

Wellness szakmenedzser

Legyen szó akár a civilizációs megbetegedések megelőzéséről, vagy tüneteik megfelelő kezeléséről, akár a szépségápolással összefüggő szolgáltatásokról, az életmód tanácsadásról, vagy az egészséges és diétás étrend kialakításáról, a lényeg minden esetben az, hogy a végzett wellness szakmenedzser alkalmas legyen arra, hogy a szoltáltatások iránt érdeklődők, és azokat igénybe vevők élettani  és lelki és testi sajátosságaiknak megfelelően, speciálisan rájuk kifejlesztve tudja ajánlani mindazt, amivel tehetnek harmonikus és kiegyensúlyozott életükért.

Az idegenforgalommal szorosan összefüggő képzés során nagy hangsúlyt fektetnek az oktatók olyan részterületekre, mint a gyógy-, és wellness turizmus, hiszen ezek azok a szegmensek, ahol a leginkább igény mutatkozik a témában járatos szakemberek iránt. A wellness egyre nagyobb térhódításának köszönhetően a jól képzett és rátermett diplomás könnyen elhelyezkedhet majd adott területen.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024