0

Wellness szolgáltatások

Jól tudjuk, a wellness életmód egyre nagyobb teret hódít, ami az egészségmegőrzést és a szabadidős tevékenységek körét illeti. A testmozgás és az étkezés mellett mára számos olyan terület is integrálódott a wellness jegyében zajló tevékenységek közé, melyek kezdetben még nem tartoztak szorosan hozzá.

A wellness szolgáltatások körét górcső alá véve két jól megkülönböztethető irányzat különül el, aszerint, hogy aktív, vagy passzív közreműködést igényelnek azok az embertől. Természetesen a többség elsősorban a passzív pihenés formáira gondol, ha a wellness kifejezést hallja, de egyre inkább előtérbe kerül az aktív cselekvés, legyen szó akár sportról, akár táplálkozásunk ésszerű megszervezéséről.

Wellness szolgáltatások

Wellness szolgáltatások

Az úgynevezett helyhez kötött wellness szolgáltatások közül mindannyian jól ismerjük azokat, melyekkel bármelyik élményfürdőben vagy wellness szállodában találkozhatunk. Az infraszauna kellemes melegét felcserélhetjük a finn szauna vagy a gőzkabin izzasztó forróságára, hogy azután egy felüdítő masszázs alkalmával szabaduljunk meg a bennünk felgyülemlett stressztől. A pihenés perceit tökéletesen összekapcsolhatjuk a szépségápolással, hiszen kozmetikai kezelések, szolárium, pedikűr, manikűr, valamint fodrászat is várja a kedves wellness-elni vágyókat.

A víz közelsége mindig is lényegi részét képezte a wellness szolgáltatások körének. Ma már minden fürdőben találkozhatunk jakuzzival, élménymedencével, ám az úszás szerelmeseinek sem kell lemondani az aktív sportról. A gyógyvíz előnyös tulajdonságai pedig az év minden szakaszában élvezhetőek. A tudatos életvezetés hívei számos egészséges alapanyagot találhatnak a szupermarketek polcain, hogy alaposan átgondolt étrenddel tehessenek a külső és belső egészségért egyaránt.

Szavazz!
  
Iktatva: Wellness Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024