0

Zamárdi strand

Ha a Balatonra szeretnénk utazni, nyugodtan választhatjuk a Zamárdi strandot, hisz a város a Balaton déli részének legszebb strandjait tudhatja magáénak. A város területén több ingyenes strand is van, melyeket mindenki használhat, illetve korszerűen felszerelt vendéglátóhelyek várják a turistákat. Emellett mentőszolgálat is működik itt a turisták biztonságért.

A Zamárdi strand 3 km hosszan terül el a Balaton partján, és árnyas fákkal valamint kiváló vízminőséggel csábítja a nyaralni vágyókat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetőn a szabad strand is jó szolgáltatásokkal és kitűnő környezettel csalogatja a fürödni vágyókat. A szabad strandon is folyamatosan ügyelnek a tisztaságra, és arra, hogy megfelelő berendezések legyenek annak érdekében, hogy mindenki önfeledten szórakozhasson.

Zamárdi strand

Zamárdi strand

Nem csak fürödni lehet a Zamárdi strand területén, hanem a különböző vízi sportokat is ki lehet próbálni. Lehet vízi biciklizni és csónakázni is, így akár családi programnak is kitűnő lehet. Emellett a horgászat vagy a strandröplabda szerelmesei is megtalálhatják a megfelelő kikapcsolódási formákat.

A Zamárdi strand az egész család számára kitűnő kikapcsolódási hely, hisz míg a fiatalok a szörfözést is kipróbálhatják, addig a nagyszülők a fák árnyékában vigyázhatnak a legkisebbekre. A színvonalas éttermek és kávézók is mind azt a célt szolgálják, hogy itt mindenki felhőtlenül tudjon szórakozni.

Szavazz!
  
Iktatva: Strand Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024