Hírek egészség és Élményfürdő témában

Szauna wellness

Szauna wellness

A szauna wellness szolgáltatások közt talán az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kikapcsolódási lehetőséget kínálja. A gyógyfürdőzést és a wellnesst, mint gondolkodási és életvezetési irányzatot kedvelők bizonyára tisztában vannak azzal, hogy bármely élményfürdőt, vagy wellness szállodát felkeresve minden bizonnyal lehetőség nyílik szaunázásra. A szauna használata évszázados múltra tekint vissza, és rendkívül… Tovább: Szauna wellness »

Gyógyfürdő hatása

Gyógyfürdő hatása

Magyarország fürdőkultúrájára már a török hódoltság idejétől kezdve jellemző a gyógyvizek fürdőzési célú felhasználása. Az országban szerteszét megtalálható számos gyógyfürdő olyan termálvizes medencékkel felszereltek, melyek a legtöbb egészségügyi problémára megoldást kínálnak. A gyógyfürdő hatása nem csupán szervi panaszainkra nyújthat megoldást, hanem lelkileg is helyrebillenünk a forró vízben lazítva. Mielőtt azonban… Tovább: Gyógyfürdő hatása »

Wellness étrend

Wellness étrend

Hazánkban is teret hódít a wellness. Szembe száll a megszokással, a hagyományokkal. Nincs könnyű dolga, hiszen a magyar ember évszázadokon át az egészségtelen életről volt híres. Generációk nőttek fel a hungaricumnak számító ételeken, melyek, lássuk be, nem a wellness szállodák étlapjára valóak. Ételeink nagy része zsíros, lisztes, fűszeres és nehéz.Desszertjeinket… Tovább: Wellness étrend »

Élményfürdő 2024