Hírek szauna és Élményfürdő témában

Tatabányai élményfürdő

Tatabányai élményfürdő

2009 óta működik Tatabányán olyan élményfürdő, melynek célkitűzése, hogy a család minden tagja számára nyújtsanak kikapcsolódási lehetőséget, de amennyiben csak pihenni szeretne a vendég, akkor is megtalálhassa a számára megfelelő lehetőséget. Nagy figyelmet fordítottak a kisgyerekek kikapcsolódására, hisz számukra játszóteret alakítottak ki, és a gyerekmedence az ő kikapcsolódásukat szolgálja. Természetesen… Tovább: Tatabányai élményfürdő »

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve egyik olyan vonzereje, mely nem csak a fiatalokat szólítja meg, hanem az idősebb korosztály képviselőit is, ugyanakkor a gyerekes családok is nagyon jól szórakozhatnak itt. Nem csak strand található az élményfürdő területén, hanem szinte minden olyan szolgáltatás, mely elősegíti a pihenést, a kikapcsolódást. Az élménymedencék mellett lehet… Tovább: Az élményfürdő Ráckeve vonzereje »

Újpesti élményfürdő

Újpesti élményfürdő

Több mint öt éve nyitotta meg kapuit az újpesti élményfürdő. Azóta is egyre népszerűbb a látogatók körében, mivel a magas színvonal nem egyezik az árakkal. Szinte bármilyen igényt ki tudnak elégíteni, a szolgáltatások hosszú sorával várják az ide látogatókat. A 17 medence valamint a 11 csúszda leginkább a fiatalokat vonzza,… Tovább: Újpesti élményfürdő »

Élményfürdő Pápa városában

Élményfürdő Pápa városában

Az élményfürdő Pápa egyik olyan nevezetessége, amely nem csak a helyi lakosokat, de a környéken lakókat valamint a külföldieket is egyaránt csábítja. A létesítmény nem csupán élményfürdő, hanem egyben gyógyközpont is, hisz 2012-től már különböző gyógyprogramokat is szerveznek ott. Kifejezetten ajánlott a különböző betegségekben szenvedőknek a pápai gyógyvíz, hisz bizonyított… Tovább: Élményfürdő Pápa városában »

Szauna wellness

Szauna wellness

A szauna wellness szolgáltatások közt talán az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kikapcsolódási lehetőséget kínálja. A gyógyfürdőzést és a wellnesst, mint gondolkodási és életvezetési irányzatot kedvelők bizonyára tisztában vannak azzal, hogy bármely élményfürdőt, vagy wellness szállodát felkeresve minden bizonnyal lehetőség nyílik szaunázásra. A szauna használata évszázados múltra tekint vissza, és rendkívül… Tovább: Szauna wellness »

Gyógyfürdő kezelések

Gyógyfürdő kezelések

Az emberi szervezetre számos olyan hatás fejti ki jótékony jellegét, melyeket a szárazon nem tapasztalunk. A felhajtóerő, a hőmérséklet, vagy az oldott formában jelen levő kémiai anyagok mind olyan tulajdonságokkal bírnak, melyeket sikeresen alkalmaz az egészségügy és a gyógyászat már évszázadok óta. Hazánk ilyen szempontból nagyszerű adottságokkal rendelkezik, és az… Tovább: Gyógyfürdő kezelések »

Élményfürdő 2024