Hírek gyógyfürdő és Élményfürdő témában

Olcsó gyógyfürdő

Olcsó gyógyfürdő

Szeretne kedvező áron pihenni a téli-nyári szezonban egyaránt? Ha már kinőtt az élményfürdők nyújtotta kikapcsolódási formákból, és a gyerekek is felnőttek, néha igen nehéz lehet a mai megnövekedett kínálatból kiválasztani azokat a fürdőhelyeket, ahol nem kell csillagászati árakkal szembesülnie. A TB által nem támogatott fürdőzés esetén is, nyugdíjasként valamivel kedvezőbb… Tovább: Olcsó gyógyfürdő »

Gyógyfürdő Egerszalók

Gyógyfürdő Egerszalók

Egerszalók a Mátra és a Bükk között helyezkedik el, és a település látványos természeti értékének köszönheti évről-évre növekvő turizmusát. A területen feltörő hévíz  1200 négyzetméteren elterülő mészkőlerakódást hozott létre. A gyógyfürdő Egerszalók községében e  páratlan természeti képződmény köré létesült, ahol különleges környezetben hódolhatunk a fürdőzés és a wellness élményének. A… Tovább: Gyógyfürdő Egerszalók »

Wellness és gyógyfürdők

Wellness és gyógyfürdők

Az utóbbi tíz évben hazánkban is teret nyert wellness életszemlélet, és a hozzá szorosan kapcsolódó turisztikai kínálat számos visszatérő vendéget szerzett a szállodáknak. Emellett a wellness és gyógyfürdők fogalma is szorosan összekapcsolódott, hiszen a számos beruházásnak és korszerűsítésnek köszönhetően ma már nehezen képzelhető el, hogy egy gyógyfürdő ne rendelkezzen wellness… Tovább: Wellness és gyógyfürdők »

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Gyógyfürdő Kiskunmajsa

Az Alföld számos fürdővárosa közül évek óta igen nagy népszerűségnek örvend a gyógyfürdő Kiskunmajsa városában. A területen felszínre törő nátriumhidrogén-karbonátos termálvizet 1984 óta hasznosítják gyógykezelési céllal, így a fürdő látogatása kúraszerűen is javasolt, s ezt a hozzá kapcsolódó szálláslehetőségek a távolabbról érkezők számára is lehetővé teszik. A fürdő gyógykezelésekkel is… Tovább: Gyógyfürdő Kiskunmajsa »

Élményfürdő Hajdúszoboszló

Élményfürdő Hajdúszoboszló

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő magyarországi viszonylatban elsőként alakított ki olyan aquaparkot, mely európai viszonylatban is megállja a helyét. Azóta nem csupán a strandolás és a gyógyfürdők iránt érdeklődők látogatnak szívesen a fürdőhelyre, hanem az élményfürdő Hajdúszoboszló városában igen nagy népszerűségre tett szert minden korosztály körében. A 12 méter magasról induló kilenc… Tovább: Élményfürdő Hajdúszoboszló »

Gyógyfürdő kezelések

Gyógyfürdő kezelések

Az emberi szervezetre számos olyan hatás fejti ki jótékony jellegét, melyeket a szárazon nem tapasztalunk. A felhajtóerő, a hőmérséklet, vagy az oldott formában jelen levő kémiai anyagok mind olyan tulajdonságokkal bírnak, melyeket sikeresen alkalmaz az egészségügy és a gyógyászat már évszázadok óta. Hazánk ilyen szempontból nagyszerű adottságokkal rendelkezik, és az… Tovább: Gyógyfürdő kezelések »

Gyógyfürdő Hévíz

Gyógyfürdő Hévíz

Amikor hétvégi, vagy hosszabb távú pihenését tervezi, bizonyára lépten-nyomon belebotlik abba a lehetőségbe, melyet a gyógyfürdő Hévíz városában kínál. A fürdőhely és a Hévízi Gyógytó által nyújtott számtalan lehetőség és programajánlat valóban olyan turisztikai vonzerővel bír, melynek köszönhetően a városban és környékén az ott töltött vendégéjszakák száma messze meghaladja más… Tovább: Gyógyfürdő Hévíz »

Gyógyfürdő ajándékutalvány

Gyógyfürdő ajándékutalvány

Szeretné valami olyasmivel meglepni kedvesét, vagy bármely családtagját, amely amellett, hogy egyedi ajándéknak számít, nagymértékben szerepet játszhat választottja egészségi állapotának alakulásában? Ez esetben a gyógyfürdő ajándékutalvány tökéletes megoldásnak bizonyul. A wellness szállodák, a gyógyfürdők és a hozzájuk tartozó komplexumoknapjainkban számos lehetőséget kínálnak arra az esetre is, ha ajándékba szeretne adni… Tovább: Gyógyfürdő ajándékutalvány »

Gyógyfürdő hatása

Gyógyfürdő hatása

Magyarország fürdőkultúrájára már a török hódoltság idejétől kezdve jellemző a gyógyvizek fürdőzési célú felhasználása. Az országban szerteszét megtalálható számos gyógyfürdő olyan termálvizes medencékkel felszereltek, melyek a legtöbb egészségügyi problémára megoldást kínálnak. A gyógyfürdő hatása nem csupán szervi panaszainkra nyújthat megoldást, hanem lelkileg is helyrebillenünk a forró vízben lazítva. Mielőtt azonban… Tovább: Gyógyfürdő hatása »

Élményfürdő 2024