Hírek aquapark és Élményfürdő témában

Aquapark Mallorca

Aquapark Mallorca

Spanyolország legnagyobb szigete, Mallorca, évről-évre turisták ezreit fogadja. Nagyszerű klímájának, csodás tengerpartjainak és fürdőzési lehetőségeinek köszönhetően változatlanul nagy kereslet mutatkozik iránta. Ehhez csak még inkább hozzájárul az a remek szórakozási lehetőség, melyet az aquapark Mallorka szigetén kínál. A terület csodálatos vízesései, barlangjai és természeti értékei mellett mindenképpen érdemes felkeresni ezt a… Tovább: Aquapark Mallorca »

Aquapark Thessaloniki

Aquapark Thessaloniki

A görögországi nyaralás alkalmával nem csupán az ókori civilizáció alapjait képező építmények és történelmi nevezetességek érnek meg egy-egy napos kirándulást, hanem az a szórakozási forma is, melyet az aquapark Thessaloniki városától 8 kilométerre nyújthat. Ha a társasutazás mellett teszi le a voksát, a partner utazási irodáknál akkor is kiválaszthatja adott… Tovább: Aquapark Thessaloniki »

Aquapark Korfu

Aquapark Korfu

Évente több ezren teszik le voksukat Görögország mellett, ha nyaralásról van szó. A fürdőzés szerelmesei a lenyűgöző tengerpartok láttán évről-évre visszavágynak az országba. A történelmi nevezetességek, a helyi vendéglátóhelyek ínyencségei és a számos programlehetőség sorából semmiképpen nem érdemes kihagyni azt a csodát, amelyet Görögország talán legszebb sziget kínál számunkra. A… Tovább: Aquapark Korfu »

Élményfürdő 2024