Cikkek a(z) Strand és Élményfürdő kategóriából

A nyár és a napsütés fogalma szorosan kapcsolódik a strandlátogatás élményéhez. Legyen az akár a tópartokon, folyóknál kialakult szabad strand, akár a maximális kényelemmel és vendéglátó egységekkel felszerelt városban található strand, vagy élményfürdő. Kevés az olyan ember, aki ne szeretne a nyári hőségben a hűs habokban úszni, vagy a termálvíz melegében élvezni a semmittevés pillanatait.

Csillaghegyi strand

Csillaghegyi strand

Csillaghegyen, a III. kerületben található Budapest legrégebbi strandja. Az itt lakók nagyon kedvelik, és a modernizálásnak köszönhetően a minőség is sokat fejlődött. Már az 1800-as években fürdő működött itt, de a Csillaghegyi strand mai arculatát 2000-ben alakították ki. Azóta is folyamatosan újítják, javítják a strandot, hogy minél szebb helyszínnel, színvonalasabb… Tovább: Csillaghegyi strand »

Csopaki strand

Csopaki strand

A Balaton partján található az a hangulatos kisváros, amely otthon ad a Balaton legszebb strandjának. Ez nem más, mint Csopak. A Csopaki strand nem csak a helyiek kedvence, hanem rengeteg turista is érkezik ide. A minőségi szolgáltatásoknak, valamint a mérsékelt áraknak köszönhetően akár egész héten is lehet itt lenni az… Tovább: Csopaki strand »

Csepeli strand télen

Csepeli strand télen

Csepelen mindenki nagyon kedveli a nyári strandot, hisz minden korosztálynak feledhetetlen élményeket nyújt. Most már a Csepeli strand télen is használható, annak a modernizálásnak köszönhetően, amivel sikerült befedni az 50 méteres uszodát. Ezáltal a téli mínuszokban is lehet nyugodtan úszkálni, nem kell lemondani a kedvenc sportról. A Csepeli strand télen… Tovább: Csepeli strand télen »

Csepeli strand

Csepeli strand

A csepeli lakosok 1961 óta saját stranddal rendelkeznek. A legtöbb itt lakó szerint ez nagyon jó dolog, hisz így a gyerekes családok is ki tudnak mozdulni anélkül, hogy valahova el kellene utazniuk. A Csepeli strand vize kifejezetten értékes ásványi összetétellel rendelkezik, így az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan úszkálhatnak a számos… Tovább: Csepeli strand »

Gödi strand

Gödi strand

Budapesthez nagyon közel, alig 25 km-re található Göd, ahol nemcsak nyáron, hanem télen is lehet strandolni. A Gödi strand mindenkire figyel, így az egészen kicsi gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig mindenkinek tudnak valami meglepetéssel szolgálni. Az úszás szerelmeseinek pedig igazi úszómedencét is létrehoztak, így aki csupán sportolni szeretne, az is… Tovább: Gödi strand »

Agárdi pop strand

Agárdi pop strand

A Velencei tó partján fekvő Agárdiban található, 1977 óta működő strandot már többen is jól ismerik, sokaknak van már e hellyel kapcsolatos sztorija. Az Agárdi pop strand a nyaralni vágyók egyik kedvenc helye, ugyanakkor a hazai együttesek is méltán kedvelik, hisz itt biztosan nagy közönségre számíthatnak. Az Agárdi pop strand… Tovább: Agárdi pop strand »

Zamárdi strand

Zamárdi strand

Ha a Balatonra szeretnénk utazni, nyugodtan választhatjuk a Zamárdi strandot, hisz a város a Balaton déli részének legszebb strandjait tudhatja magáénak. A város területén több ingyenes strand is van, melyeket mindenki használhat, illetve korszerűen felszerelt vendéglátóhelyek várják a turistákat. Emellett mentőszolgálat is működik itt a turisták biztonságért. A Zamárdi strand… Tovább: Zamárdi strand »

Strand Tiszakécske

Strand Tiszakécske

Magyarország középső területén elhelyezkedő kedvelt fürdőhely Tiszakécske, amely nem csak a nyári hónapokban szolgálja a fürdőzésre és wellnessre vágyók igényeit. A strand Tiszakécske folyópartjától pár száz méterre az utóbbi évben nagy változáson ment keresztül, korszerűsítették, és fedett részét igényes vendéglátóegységgel, és gyermekmedencével egészítették ki, hogy a téli időszakban is lehetőségük… Tovább: Strand Tiszakécske »

Strand Nagykőrös

Strand Nagykőrös

A Budapesttől 100 kilométerre fekvő alföldi város, Nagykőrös kitűnő adottságokkal rendelkezik, ami a gyógyvizet illeti. A város termálfürdője évekig szolgálta a pihenésre, úszásra vágyók igényeit, és a nagykőrösi gyerekek nyara nem telhetett el anélkül, hogy hosszas órákat töltöttek volna a vízben pancsolva. Az egykoron szép időszak lezárult a város életében,… Tovább: Strand Nagykőrös »

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál!

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál!

Elindult az elmenyfurdo.hu élményfürdő portál! A témák között szerepelnek vélemények és leírások a hazai fürdőkről, aquapark információk, gyógyfürdő helyek Magyarországon. Wellness hétvégére vágyik? Strandolni szeretne? Ez az elmenyfurdo.hu, válogasson.  

Élményfürdő 2024