Hírek strand és Élményfürdő témában

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve vonzereje

Az élményfürdő Ráckeve egyik olyan vonzereje, mely nem csak a fiatalokat szólítja meg, hanem az idősebb korosztály képviselőit is, ugyanakkor a gyerekes családok is nagyon jól szórakozhatnak itt. Nem csak strand található az élményfürdő területén, hanem szinte minden olyan szolgáltatás, mely elősegíti a pihenést, a kikapcsolódást. Az élménymedencék mellett lehet… Tovább: Az élményfürdő Ráckeve vonzereje »

Strand Tiszakécske

Strand Tiszakécske

Magyarország középső területén elhelyezkedő kedvelt fürdőhely Tiszakécske, amely nem csak a nyári hónapokban szolgálja a fürdőzésre és wellnessre vágyók igényeit. A strand Tiszakécske folyópartjától pár száz méterre az utóbbi évben nagy változáson ment keresztül, korszerűsítették, és fedett részét igényes vendéglátóegységgel, és gyermekmedencével egészítették ki, hogy a téli időszakban is lehetőségük… Tovább: Strand Tiszakécske »

Strand Nagykőrös

Strand Nagykőrös

A Budapesttől 100 kilométerre fekvő alföldi város, Nagykőrös kitűnő adottságokkal rendelkezik, ami a gyógyvizet illeti. A város termálfürdője évekig szolgálta a pihenésre, úszásra vágyók igényeit, és a nagykőrösi gyerekek nyara nem telhetett el anélkül, hogy hosszas órákat töltöttek volna a vízben pancsolva. Az egykoron szép időszak lezárult a város életében,… Tovább: Strand Nagykőrös »

Élményfürdő 2024