Cikkek a(z) Wellness és Élményfürdő kategóriából

A wellness olyan átfogó gondolkodás-, és szemléletmód, mely az élet sok-sok területét átfogja, és életvezetési-, valamint egészség megőrzési tanácsokkal lát el minket. A táplálkozás kérdései, a fogyókúra, a testmozgás, lelki életünk egyensúlyban tartása, a szépségápolás mind olyan témakörök, melyek szorosan kapcsolódnak a wellness világához.

Wellness nyaralás

Wellness nyaralás

A wellness szó hallatán sokunknak a víz és a különféle fürdőzéshez kapcsolódó szolgáltatások jutnak eszébe. A életvezetési módhoz természetesen szorosan hozzátartozik mindez, de nyaralásunk megtervezésekor nem szükséges, hogy kizárólag a wellness hotelben és a hozzá kapcsolódó fürdőben töltsük napjainkat. A wellness nyaralás alkalmával olyan kiegészítő szerepet kellene, hogy betöltsön, mely… Tovább: Wellness nyaralás »

Akciós wellness

Akciós wellness

Napjaink egyre nehezebb gazdasági helyzetében bizony jól meg kell gondolnunk, milyen szórakozási formát választunk szabadidőnk hasznos és kikapcsoló eltöltésére. Bár mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy wellness szállodában, vagy gyógyfürdőben eltöltött hétvége milyen új energiákat képes megmozgatni bennünk, sajnos nem mindannyian tehetjük meg, hogy erre pénzt áldozzunk. Okos tervezéssel, és… Tovább: Akciós wellness »

Wellness a hegyekben

Wellness a hegyekben

A wellness szó hallatán manapság már nem csupán az élményfürdők és a testi-lelki egyensúlyt és egészséget célul kitűző kezelések jutnak eszünkbe, hanem mindazok az ezekhez kapcsolódó programlehetőségek, melyek feltöltődésünket szolgálják. Többek között egyéni érdeklődési kör, valamint korfüggő, ki milyen úti célt választ magának, azzal azonban hasznos tisztában lenni, hogy a… Tovább: Wellness a hegyekben »

Wellness turizmus

Wellness turizmus

Mindannyian jól tudjuk, hogy a hétköznapok rohanása, a rendszertelen étkezés, a felgyülemlett stressz miként rombolja egészségi állapotunkat. Testi tüneteink, megbetegedéseink pedig aktív szerepet játszanak lelki életünk alakulásában is. S mindez természetesen fordítva is igaz. Amikor végképp kimerültnek érezzük magunkat, és nincs ami újult erővel töltene fel, könnyen megbetegedhetünk. A szabadidő… Tovább: Wellness turizmus »

Wellness és gyógyfürdők

Wellness és gyógyfürdők

Az utóbbi tíz évben hazánkban is teret nyert wellness életszemlélet, és a hozzá szorosan kapcsolódó turisztikai kínálat számos visszatérő vendéget szerzett a szállodáknak. Emellett a wellness és gyógyfürdők fogalma is szorosan összekapcsolódott, hiszen a számos beruházásnak és korszerűsítésnek köszönhetően ma már nehezen képzelhető el, hogy egy gyógyfürdő ne rendelkezzen wellness… Tovább: Wellness és gyógyfürdők »

Szauna wellness

Szauna wellness

A szauna wellness szolgáltatások közt talán az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb kikapcsolódási lehetőséget kínálja. A gyógyfürdőzést és a wellnesst, mint gondolkodási és életvezetési irányzatot kedvelők bizonyára tisztában vannak azzal, hogy bármely élményfürdőt, vagy wellness szállodát felkeresve minden bizonnyal lehetőség nyílik szaunázásra. A szauna használata évszázados múltra tekint vissza, és rendkívül… Tovább: Szauna wellness »

Wellness ételek

Wellness ételek

A wellness által képviselt gondolkodásmód szerves részét képezi a diéta és a túlsúlytól való megszabadulás,valamint az elhízás és káros következményeinek megelőzése. Mindezt az aktív testmozgás mellett wellness ételek fogyasztásával tehetjük meg. Sokan első hallásra talán ijesztőnek találhatják, ám tény, hogy a szupermarketek, a média, az internet és a magazinok teljes… Tovább: Wellness ételek »

Wellness kutyával

Wellness kutyával

Felelős kisállattartóként bizonyára Ön sem szeretné kis kedvencét a szomszédra bízni, s a megbízható ismerősöket sem szívesen terheli az ember azzal, hogy etessék-itassák az állatot. Arról pedig sokan talán nem is szívesen beszélünk, hogy kedvencünk milyen lelki megrázkódtatáson menne át, ha esetleg hetekig nélkülöznie kellene gazdája kedves szavait és simogatását…. Tovább: Wellness kutyával »

Wellness csomagok

Wellness csomagok

A wellness szállodák és élményfürdők gyakran igyekeznek szolgáltatásaikat különféle kedvező csomagajánlatokkal vonzóbbá tenni a vendégek számára. Az év egyes időszakaiban bizony szükség is van erre, hiszen a vendégéjszakák számát figyelembe véve az nem mutat egyenletességet. A wellness csomagok kidolgozásának másik indoka az, hogy bizonyos alkalmakkor, egyes neves dátumokkor, ünnepekkor megfigyelhető,… Tovább: Wellness csomagok »

Wellness all inclusive

Wellness all inclusive

Az all inclusive ajánlatok minden turisztikai termék esetében roppant csalogatóan hatnak a vendégekre, hiszen nincs szükség filléreskedésre, és folyamatos költségvetés számolgatásra a pihenés alatt. Bár tény, hogy a wellness all inclusive szolgáltatásként valóban nem olcsó mulatság, de ha emellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy a pihenésre szánt idő valóban felhőtlenre… Tovább: Wellness all inclusive »

Oldal 1 - 3123
Élményfürdő 2024