0

Élményfürdő és strand – tökéletes kikapcsolódás a hőségben

A hőségriadók idén sem maradhatnak el a nyári hónapokban, és hiába a légkondi, a gyakori tusolás, ilyenkor szinte nincs is olyan, aki ne vágyna a vízhez. Hazánkban számos élményfürdő kialakításra került az elmúlt időszakban, melyek vagy már egy meglévő strandhoz kapcsolódnak, vagy teljesen új komplexumként szolgálják a fürdőzni vágyók igényeit. Az élményfürdő és strand kitűnő választásnak bizonyul a forró napokon, s ha esetleg csak néhány órája van munka után, akkor is érdemes kicsit hódolni a wellness, az úszás, és a pancsolás élvezetének.

De hova is utazzon, ha akár több napot szeretne eltölteni otthonától távol? Bár az élményfürdő és strand önmagában is biztosítja a kikapcsolódást, de ha a környék nevezetességeit, természeti értékeit is fel kívánja fedezni, akkor a Balaton vidéke, az alföldi nagyvárosok, Észak-Magyarország biztosan nem okoznak majd csalódást. 

Élményfürdő és strand - tökéletes kikapcsolódás a hőségben

Élményfürdő és strand - tökéletes kikapcsolódás a hőségben

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy ha már a “magyar tenger” partján van, miért fizetne a parti fürdőhelyeknél borsosabb árat a belépőre? Az élményfürdő és strand olyan szórakozási lehetőségeket tartogat, melyeket a Balaton vizében nem biztos, hogy átélhetnénk.

A csúszdázás kicsik és nagyok kedvencének számít, és az egész család remekül szórakozhat az élménymedencékben. A sokszor trópusi környezetet időző aquaparkok hatalmas népszerűségnek örvendenek, s ráadásul a Szép kártyát is elfogadják fizetésre mind belépő, mint étkezés téren.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024