0

Élményfürdő akció

Időnként mindenkinek szüksége lenne arra, hogy egy kicsit pihenjen. Pihenés céljából érdemes kihasználni az élményfürdő akció lehetőségeit, melyek általában kedvezményes belépőt vagy hosszabb ott-tartózkodást jelentenek. Lehet családdal vagy párral menni, de egyedül is igénybe vehetjük. A legtöbb élményfürdő szervez időnként akciókat. Ezért ha egyiket szeretnénk meglátogatni, érdemes figyelni a honlapokat, hogy minél hamarabb értesüljünk a lehetőségekről.

Az élményfürdő akció nagy előnye, hogy kedvezményes belépőjegyekkel látogathatjuk meg az élményfürdőt. A kedvezményes belépő többféle is lehet. Van, hogy a belépőjegy árából engednek el 20-30%-ot, máshol pedig plusz egy fő belépését adják ingyen. Az akció nagyságát és milyenségét mindig az adott fürdőkomplexum határozza meg.

Élményfürdő akció

Élményfürdő akció

A nagy élményfürdők szinte minden hónapban szerveznek akciót. Megfigyelhető, hogy az élményfürdő akció sok esetben kapcsolódik valamilyen ünnephez, de egyre több tematikus akció is található a kínálatok közt. Például húsvét, pünkösd és karácsony környékén mindig nagyok az akciók, de az Egészség Hete, vagy a Család Hete rendezvények ideje alatt is egyre több élményfürdőben lehet kedvezményes belépőket váltani.

Az élményfürdő akció olyan lehetőséget nyújt, melyet mindenképp érdemes kihasználni, hisz máskor nem biztos, hogy ilyen áron tudunk belépőt venni. Főleg családok esetében igaz ez. Számukra szoktak olyan akciókkal előállni az élményfürdők, hogy két felnőtt belépő mellé egy gyerek belépő ingyenes, a második pedig féláron kapható.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024