0

Élményfürdő Cserkeszőlőn

Cserkeszőlő abban a kiváltságos helyzetben van közlekedési szempontból, hogy az ország bármely pontjáról könnyen megközelíthető. A központjában található gyógyfürdőnek köszönhetően az oda látogatók száma évről évre növekvő tendenciát mutat.

A Jász-Nagykun Szolnok megyében található élményfürdő Cserkeszőlőn csodálatosan kiépített téli fürdővel rendelkezik, így nem csupán a napsütéses hónapokban várja látogatóit. A kültéri medencék mellett fedett területen is megtalálható termálvíz, élménymedence, ahol a gyermekekkel érkező családoknak is tökéletes kikapcsolódásban lehet részük. A környék egyedülálló lehetősége a téli fürdőben is jelen lévő csúszda. Az élményfürdő üzemeltetői a legkisebbek biztonságos szórakozására is ügyeltek, hiszen műanyag játékokkal rendelkező bébipancsoló, valamint játszószoba is kiépítésre került.

Élményfürdő Cserkeszőlőn

Élményfürdő Cserkeszőlőn

A mediterrán stílust képviselő berendezésnek, és növényvilágnak köszönhetően egyedi atmoszféra uralkodik a fürdő téliesített részlegén. A vendéglátásról az élményfürdő területén található büfé, valamint a vele kapcsolatban lévő szálloda vendégei által is igénybe vehető étterem, és koktélbár gondoskodik.

Az élményfürdő Cserkeszőlőn wellness szolgáltatásokban sem szűkölködik. A kúraszerűen javasolt igénybevétel mellett a kialakított gyógysó-szoba, melynek falai, padlózata és mennyezete is sótartalmú, leginkább a légzőszervi és allergiás megbetegedésekkel küzdők számára hozhat enyhülést. Masszázs, infra és finn szauna, szolárium, pedikűr, manikűr, valamint a gyógyászati részleg reumatológiai és bőrgyógyászati problémákkal foglalkozó szakemberei állnak a vendégek rendelkezésére. Az élményfürdő Cserkeszőlőn rendkívül igényes és színvonalas megjelenésével az év bármely időszakában tökéletes kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024