0

Élményfürdő Debrecenben

Hazánk egyik kedvelt és minden évszakban gyakran látogatott fürdője az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecenben. Egyedülálló kialakításának köszönhetően minden hónapban várja a fürdőzés, a víz és a wellness szerelmeseit. Az élményfürdő Debrecenben fedett, valamint szabadtéri medencékkel is rendelkezik, de kétségtelenül a 66 méter átmérőjű kupolacsarnokban helyet kapott terület minősül az impozánsabbnak. A mediterrán növényekkel gazdagon ellátott szekció valóban nyarat varázsol még a legszürkébb hónapokba is.

A kupola középső részén 12 csúszda kapott helyet, de azok is megtalálják számításukat, akik a különböző élményelemekkel gazdagított medencéket kedvelik, hiszen mászófal, jakuzzik, vizicsopper, gejzír, dögönyözők , valamint gomba-, és nyakzuhanyok is megtalálhatóak a létesítményben. A hullám-, bébi-, gyermek-, és élménymedencék mellett szauna-, és masszázscentrum, valamint mediterrán étterem kívánják a wellnesselők pihenését és kikapcsolódását szolgálni.

Élményfürdő Debrecenben

Élményfürdő Debrecenben

Az élményfürdő Debrecenben közvetlen kapcsolatban áll a komplexumhoz tartozó wellness hotellel, ahol számos kozmetikai, és egyéb szolgáltatás is igénybe vehető. A nyári szezonban több kinti gyógy-, és hullámmedence várja a fürdőzőket, hogy a tikkasztó déli hőségben a Nagyerdő fái alatt hűsölhessenek.

A komplexum egész évben csomagajánlatokkal és akciós lehetőségekkel várja a látogatókat. Az élményfürdő Debrecenben éjszakai fürdőzéssel, zenés programokkal, a manapság oly népszerű zumba lehetőségével, valamint kifejezetten családoknak, pároknak, vagy az idősebb korosztály képviselőinek kialakított csomagokkal kívánják elérhető áron szolgálni  teljes körű kikapcsolódásukat.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024