0

Élményfürdő Gyula

A 2011-ben kibővítésre és felújításra került, és nevében is megújuló Wellness Hotel Gyula kínálatát elsősorban a testi-lelki egészségüket megőrizni vágyó turistákra, valamint a konferenciaturizmus által megkívánt minőségi vendéglátás és a munkával egybekötött kikapcsolódás lehetőségének megteremtésére építette.A felújított belváros mellett a térség leginkább látogatott nevezetessége a gyulai Vár, valamint a gyógyvizéről és szemet gyönyörködtető szépségéről híres Várfürdő.

Aki azonban nem városnézéssel kívánja tölteni a pihenésre szánt időt, annak sem kell lemondania erről, hiszen a hotel csodálatosan kiépített, és talán Magyarországon egyedülálló módon emelvényen elhelyezett medencéjéből élvezheti a városra nyíló kilátást. A szállodával egybeépített élményfürdő Gyula egyik igen jelentős vonzerejének számít a víz és a wellness kedvelőinek körében. A gyermekek számára kialakított lehetőség, valamint az élménymedence mellett az úszás szerelmesei is megtalálják számításukat.

Élményfürdő Gyula

Élményfürdő Gyula

A wellness részlegen található finn szauna, gőzkabin, infraszauna és merülő medence mellett pezsgőfürdő, pihenőágyak, kozmetika, fodrászat, fitness terem és az egészséges életmód követői számára valódi csemegéket kínáló Vitamin Bár szolgálja a gyulai hotel vendégeinek kényelmét.Az aromaszoba az illóolajok és a természetes alapanyagokban rejlő gyógyerő felhasználásával az alvászavaroktól kezdve a mindennapi stresszel folytatott küzdelemig enyhülést kínál panaszainkra. A már hagyományosnak minősülő masszázstípusok mellett a csokoládémasszázs és a mézes masszázs különleges élményt jelent igénybe vevői részére. Az élményfürdő Gyula felkeresésekor tehát azoknak a számára  is kitűnő választásnak bizonyul, akik szeretik a testet és lelket egyaránt feltöltő pihenési lehetőséget.

A szálloda évszaknak megfelelő csomagajánlatokkal, akciós wellness lehetőségekkel és rendszeres életmód tanácsadással kívánja egyébként is minőségi szolgáltatásait még vonzóbbá tenni, hogy az élményfürdő Gyula szívében valódi kikapcsolódást jelentsen a vendégek számára.

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024