0

Élményfürdő Hajdúszoboszló

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő magyarországi viszonylatban elsőként alakított ki olyan aquaparkot, mely európai viszonylatban is megállja a helyét. Azóta nem csupán a strandolás és a gyógyfürdők iránt érdeklődők látogatnak szívesen a fürdőhelyre, hanem az élményfürdő Hajdúszoboszló városában igen nagy népszerűségre tett szert minden korosztály körében.

A 12 méter magasról induló kilenc csúszda között megtalálható anégypályás versenycsúszda,  a “fekete lyuk”, vagy az “őrült folyó” elnevezésű típusok is, melyek valljuk be, nem csupán a gyermekek fantáziáját mozgatják meg. Nem véletlen, hogy családi üdülések kedvelt színtere az élményfürdő Hajdúszoboszló városában.

Élményfürdő Hajdúszoboszló

Élményfürdő Hajdúszoboszló

A Hungarospa strand az előző aquaparktól némileg elkülönülve kapott helyet, és ez utóbbi ennek megfelelően külön belépővel vehető igénybe. A strandolóknak 13 medence áll rendelkezésükre, többek között gyógy-, élmény-, hullám-, gyerek-, és pezsgőmedencék. S amiért az élményfürdő Hajdúszoboszló városában országos viszonylatban is az egyik legkeresettebb, az a közép-európai területen megtalálható legnagyobb mesterségesen kialakított medence, az úgynevezett “mediterrán tengerpartnak” köszönhető, melynek látványát a kalózhajó és a világítótorony teszik még különlegesebbé.

A gyermekmedence állatfigurái természetesen csak hab a tortán, és akik egyszer ellátogattak a fürdőkomplexumba, azok valószínűleg évről-évre felkeresik majd azt, hiszen a trópusi növények, a hatalmas választék és az impozáns kivitelezés mindenképpen olyan színvonalat képviselnek, melynél többet talán nem is kívánhatnánk egy nyári, fürdőzéssel töltött napra.

 

Szavazz!
  
Iktatva: Élményfürdő Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Élményfürdő 2024